Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Τραπεζαρία Και Γραφείο : Δύο Σε Ένα

pinterest

Μπορεί να ανήκετε σε κείνους που δεν χρησιμοποιούν τη τραπεζαρία τακτικά, παρά μόνο για κάποια εορταστικά γεύματα. Παράλληλα να μη διαθέτετε αρκετά τετραγωνικά για να χωρέσετε στο σπίτι σας και μια γωνιά για γραφείο. Συμβαίνει συχνά και εναγωνίως ψάχνουμε τρόπους να στριμώξουμε τα έπιπλα με διάφορες πατέντες για να εξασφαλίσουμε κι ένα γραφειάκι να κάνουμε τη δουλειά μας σαν άνθρωποι.


Γιατί να μη σπάσουμε το ταμπού της "επίσημης" τραπεζαρίας λοιπόν και να αξιοποιήσουμε καλύτερα το χώρο?  Καταλαμβάνει σχεδόν το μισό καθιστικό ενώ χρησιμοποιείται συνήθως λίγες μέρες το χρόνο. Αντί να την κομποζάρουμε με τον κλασικό μπουφέ μπορούμε να τη συνδυάσουμε με μια βιβλιοθήκη (ενδεχομένως αφιερώνοντας τους χαμηλούς αποθηκευτικούς χώρους σε σερβίτσια) και να τη μετατρέψουμε σε χώρο εργασίας.

Μπορείτε να φανταστείτε μεγαλύτερο γραφείο? Στοιχηματίζω όχι! Χρησιμοποιείτε το χώρο για να κάνετε τη δουλειά σας όταν χρειάζεται και τα μαζεύετε όταν τελειώνετε. Αν βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο ακόμα καλύτερα, γίνεται η προσωπική μας βιβλιοθήκη (μεγαλεία!)Γιατί να πάει τόσος χώρος χαμένος και να στριμώχνουμε τα έπιπλα?


Βοηθάει πολύ αισθητικά όταν η τραπεζαρία δεν είναι κομποζέ (το οποίο είναι καλό ούτως άλλως!)


Μερικές στοίβες βιβλίων πάνω στο τραπέζι λειτουργούν  διακοσμητικά και το φωτιστικό δαπέδου  λειτουργεί ως φωτιστικό τραπεζαρίας ενώ συνειρμικά παραπέμπει σε γραφείο. Θαυμάσιο δέσιμο! Μια καλή ιδέα για μικρούς χώρους ή ανθρώπους αλλεργικούς σε αναξιοποίητες τραπεζαρίες.

1 σχόλιο:

  1. Ερωτεύτηκα την 3η και την 5η φωτογραφία!! Σε παρακαλώ, στείλε μου τις τραπεζαρίες όπως είναι ακριβώς! Ευχαριστώ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...