Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το Γκρι Βρεφικό Δωμάτιο - Παρέα με τις Κουκουβάγιες


Άλλο ένα πολύ ιδιαίτερο βρεφικό δωμάτιο, αυτή τη φορά σε σκούρο γκρι χρώμα. Ένα χρώμα τολμηρό και με προσωπικότητα που αποτελεί ιδιανικό φόντο για να αναδειχθούν το υπέροχο τυρκουάζ και το λαδί πράσινο. Σε αυτό το μυστηριώδες φόντο κολλήθηκαν αυτοκόλλητα τοίχου με δέντρα και πουλάκια δημιουργώντας ένα δάσος που περιβάλλει με στοργή το μωράκι. 



Η συρταριέρα αποτελεί ένα έπιπλο από τη διάσημη σαβουρολίστα του Craig που περισυλλέχθηκε με ελάχιστα χρήματα και ανακαινίστηκε για να εκτελέσει χρέη αλλαξιέρας. Κατ' εμέ το ωραιότερο κομμάτι του δωματίου!


Και ποιό καλό σοφό πουλάκι ζει στο δάσος? Μα φυσικά η κουκουβάγια που αποτέλεσε και το τιμώμενο διακοσμητικό στα ράφια του δωματίου αλλά και στις κορνίζες (χάρη στο Etsy).



Ένα δέντρο - γεννεολογικό δέντρο!



Το χαλί με την υφή δέντρου το προσέξατε ε? Η κούνια είναι λευκή όπως και άλλες επιφάνειες, κάτι απαραίτητο με τόσο σκούρο γκρι στους τοίχους. 


Υπέροχα διακοσμητικά στους τοίχους!




 Η τυρκουάζ πολυθρόνα είναι πραγματικά υπέροχη!



Μόμπιλε με οριγκάμι πετούμενα!



To δωμάτιο κέρδισε μάλιστα την πρώτη θέση σε διαγωνισμό του apartment therapy



 Images by Amanda of MODG and Jessica Stern Photography


4 σχόλια:

  1. Καλημερουδια.Απ τ αγαπημενα μου βρεφικα.Ποσο τελεια φωτιζει το δωματιο το τυρκουαζ.Μου αρεσει το παιχνιδι των διαφορετικων υφων,στο φωτιστικο,στο σκαμπο,στο χαλι...
    Η πρωτη φωτο εχει εδω κ καιρο καταχωρηθει στην συλλογη μου.Σημερα ειδα κ τον υπολοιπο χωρο.Καλα το γκρι κ οι κουκουβαγιες must στο εξωτερικο,λεμε.
    Αληθεια μηπως ξερεις που μπορουμε να βρουμε ενα τετοιο χαλι?Καποια εταιρεια?Το χω ερωτευτει.ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστωωω.Το χω βαλει στο ματι εδω κ καιρο αλλα δεν το χω δει πουθενα,δυστυχως.Θα ταιριαζε πολυ κ σε βρεφικο με θεμα την ζουγκλα.ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...