Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

To Rock Σπίτι Του Jimmie Karlsson - Part 2

Ο Rick Shultz  φωτογραφίζει το διαμέρισμα που μοιράζεται στο Λονδίνο με τον designer Jimmie Karlsson και τις γατούλες τους. Είδαμε το πρώτο διαμέρισμα του Jimmie και εδώ βλέπουμε την εξέλιξη του. Pas mal...pas mal! Άντε και σε ανώτερα!Η ταπετσαρία όπως είδαμε ήδη, έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία του Jimmie Martin και έχει επενδύσει κινούμενα τελάρα. Ετσι για να μη βαριόμαστε και να την παίρνουμε μαζί στην μετακόμισηΟι δύο σχεδιαστές είναι Σουηδοί και το studio τους βρίσκεται στο 
Κensington Church Street, όπου κι έχουν δημιουργήσει έπιπλα για σελέμπριτι πελάτες. Μαύροι τοίχοι ακόμα και στην κουζίνα. Ο συνδυασμός των διακοσμητικών είναι εξαιρετικός. 
.Το ντουλάπι που βλέπουμε είναι ένα απλό ντουλάπι του ikea που βάφτηκε κι έγινε ιδιαίτερο κι εντυπωσιακό.


Το καθιστικό με τους υποβλητικούς σκούρους τοίχους, τα πολύχρωμα μαξιλάρια, τα έπιπλα διαφόρων στυλ (από ikea μέχρι κλασσικά) και τα ενδιαφέροντα έργα τέχνης και διακοσμητικά δημιουργούν ένα εκκλεκτικό περιβάλλον που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των ιδιοκτητών του. 
Ένα παλιό έπιπλο βάφτηκε και σχεδιάστηκαν γράμματα δημιουργώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γωνιά.

 Η ίδια κρεββατοκάμαρα με ελαφρώς διαφοροποιημένο κεφαλάρι ως προς το διάκοσμο.

Ο Jimmie πιστεύει ότι τα πράγματα δεν χρειάζεται να ταιριάζουν μεταξύ τους, πως πρέπει να παραβαίνουμε τους κανόνες και να τολμάμε να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα αναμειγνύοντας χρώματα, σχήματα και υφές. Να αγοράζουμε πράγματα από διαφορετικά καταστήματα, από τα ταξίδια μας, τις υπαίθριες αγορές και να δημιουργούμε το προσωπικό στυλ μας. 
Ο Jimmie Karlsson και ο Martin Nihlmar έχουν την εταιρεία  JimmieMartin Οι φωτογραφίες ανήκουν στους ContolledSubstance.com και τον Rick Schultz στο rickschultz.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...