Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Στολίζω Τον Μπουφέ Στο Πάρτυ

Σε μια βδομάδα θα είναι η βάφτιση του μικρούλη μου και κάνω τις έρευνες μου για στολίσματα και μπουφέδες. Το τι μπορείς να κάνεις στο φόντο του μπουφέ είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για να προβληθεί κατάλληλα ο κόπος μας. Για να δούμε μερικές ιδέες... 

hostessblog

Μια ενδιαφέρουσα κοπτοραπτική με πολύχρωμα χαρτιά και κορδέλες. Έχουν δημιουργηθεί δύο επίπεδα τοποθετώντας κουτιά ντυμένα με χαρτί στο πίσω μέρος.
thep arty dress
Οh lalaaaa! Σοφιστικέ κομψότης με προσεχτικά διαλεγμένα αντικείμενα και τραπεζομάντηλα. Τα σημαιάκια δεμένα στις δύο πλευρές αγκαλιάζουν τον μπουφέ.

Sweets Indeed

Πρωτότυπη διακόσμηση με θέμα τα αερόστατα και τον γύρο του κόσμου (σε 80 ημέρες υποθέτω!). Μ'αρέσει....μ'αρέσει....
a little polkadot

Μια σεμνή προσέγγιση, λιτή και απέριττη. Ένα μπεζ χαρτόνι γίνεται φόντο για τα σημαιάκια κι ένα καφάσι τονίζει την παρουσία της τούρτα.....πολύ όμορφα τα κουβαδάκια με τα μήλα και τα μπουκάλια με το κακάο.
Tracey 
Πολύ όμορφη χειμερινή πρόταση! Οι σταλακτίτες μπροστά από τον μπουφέ είτε από τσόχα είτε από κάποιο χαρτόνι και οι υπέροχες νιφάδες χιονιού! Το λευκό χρώμα επικρατεί και στα γλυκά εδέσματα.
Rubyju

Πολύχρωμα pom pom ίπτανται πάνω από τον μπουφέ, ενώ πολύ ωραία ιδέα ο μικρός μαυροπίνακας που μας ενημερώνει για τον σκοπό του πάρτυ. 
Rubyju

Άλλο ένα χειμωνιάτικο και προφανώς χριστουγεννιάτικο σουαρέ, αν κρίνω από τις μπάλες που κρέμονται! Ωραία ιδέα το δέντρο στη μέση του μπουφέ, στοιχείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σε άλλη εποχή του χρόνου. Βλέπουμε τα γυάλινα βαζάκια να χργσιμοποιούνται για ροφήματα.
Save the Date for Cupcakes
Ένα σχοινί στο οποίο κρέμονται τούφες από κορδέλες είναι μια ωραία πρόταση για shabby chic πάρτυ. Πολύ καλοί και οι πύργοι με τα αναρτημένα γλυκάκια!
Rubyju

Μια εντυπωσιακή και εύκολη λύση για πάρτυ αγοριού (γιατί όχι και για κορίτσι βέβαια...μπορεί να θέλει να γίνει πιλότος όταν μεγαλώσει η τσαπερδόνα!). Αεροπλάνο και συννεφάκια κομμένα από χρωματιστά χαρτόνια.
Rubyju
Νάτα μας πάλι τα δεντράκια με τα όμορφα φρουτάκια και τις μαργαρίτες ενδιάμεσα. Τελικά τα διαφορετικά επίπεδα είναι must! 

A Little Polka Dot

Eδώ χρειαζόμαστε μαραγκό ή πολύ προκομένο (και πρόθυμο!) σύζυγο.....Δεν είναι δύκολο να γίνει και είναι πολύ όμορφο για πάρτυ σε εξωτερικό χώρο. Θέμα το καρναβάλι!
A Little Polka Dot

Νάτοι και οι χαρταετοί! Άλλη μια εύκολη κατασκευή με χαρτόνια. Μια ωραία λεπτομέρεια είναι να υπάρχουν καρτελάκια και πινακίδες να ξέρει ο κόσμος τι είναι αυτό που του σερβίραμε να φάει και να μη μας ρωτάει συνέχεια.
thehvidstens.blogspot.com
Να τες και πάλι οι κορδελίτσες......εύκολες, δίνουν χρώμα και κάνουν μπούγιο!
Bargain Birthday Party
marthastewart.com
                 Μαργαρίτες και αστέρια πάνω από τον μπουφέ!

the crafts dept
Γιρλάντες για βιβλιόφιλους!


Amy Atlas
Πολύχρωμα σημαιάκια από απλά χαρτόνια κολλημένα σε κορδέλα είναι νομίζω η τέλεια λύση!

thepathe party dressre

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δέθηκε το τραπεζομάντηλο με κορδέλες, πολύ κομψό!
the party  dress

Κοραλί με τυρκουάζ και λευκά χάρτινα διακοσμητικά, άλλα απλά κι άλλα δαντελωτά.

 our daily obsessions
Ένα ξύλο με δεμένες κορδέλες και pom pom δεξιά αριστερά. Μπροστά μια γιρλάντα από χάρτινες θήκες cupcake.

Ιδέες για όλα τα γούστα και βαλάντια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...