Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Raiffesen Bank - Η Επέλαση Των Designer Banks


Κάποτε οι ναοί της οικονομίας είχαν τα ωραιότερα και ακριβότερα κτίρια σε κάθε πόλη. Σκοπός ήταν να αποπνέουν μεγαλείο και πλούτο. Φαίνεται ότι αυτή η μόδα επέστρεψε πάλι και οι designers προσπαθούν να αποδώσουν στις τράπεζες το πρεστίζ που ποθούν για να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους. 
Πλέον όλο και περισσότερες τράπεζες μοιάζουν με λουξ ξενοδοχεία 5 αστεριών, όπως έχουμε ήδη δεί


Η τελευταία άφιξη στο club των χλιδάτων εντυπωσιακών designer's banks είναι η Raiffeisen Bank στη Ζυρίχη, που σχεδιάστηκε από την εταιρεία NAU.  Σκοπός των σχεδιαστών ήταν να πέσει καμφθεί εμπόδιο μεταξύ πελατών και τραπεζικών υπαλλήλων. Τα παλιά ταμεία με τους ψηλούς πάγκους και τα υαλοπετάσματα είναι πλέον παρελθόν. 


Αντίθετα οι πελάτες καλούνται να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της τράπεζας  μέσω διαδραστικών συστημάτων εγκατεστημένων σε ειδικά σχεδιασμένα τραπέζια.Αν αναρρωτιέστε σε ποιόν ανήκουν τα τεράστια ψηφιακά επεξεργασμένα πορτραίτα, η απάντηση είναι πως πρόκειται για παλιούς προέδρους της περιοχής (χάθηκε δλδ να βάλουν κάτι πιο μπάνικο από τις γιάπικες γκουμούτσες?). Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...