Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Celebrity Tour : Το Σπίτι Του Rock StarAdam Levine's Hollywood Hills Home

Σε αυτό το χολυγουντιανό παλατάκι χτυπάμε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Σπίτι celebrity και αντρική φωλίτσα! Και μάλιστα από τις καλύτερες και πιο καλόγουστες θα έλεγα, είναι η κατοικία του Adam Levine από το group  Maroon 5 


file
Μια άψογα διακοσμημένη κατοικία του 1940 με σοφιστικέ στυλ, εξαιρετικό γούστο και θαυμάσια έπιπλα από ονομαστούς designers όπως Jean Prouvé, Ludwig Mies van der Rohe, Arne Jacobsen και πολλούς άλλους. 


Για να πραγματοποιήσει το όραμα του ο Levine στράφηκε στον παλιόφιλο του Mark Haddawy, ενός συλλέκτη design κομματιών του 20ού αιώνα και συνιδιοκτήτη γνωστού καταστήματος vintage ρούχων στην Αμερική. 

file

Υπό την εποπτεία του ο Levine αποφάασισε να γκρεμίσει τους εσωτερικούς τοίχους και να ενοποιήσει τις 4 κρεββατοκάμαρες σε μία. Κατασκεύασαν δάπεδα από σκυρόδεμα παντού και τοποθέτησαν paneling από ξύλο τριανταφυλλιάς, ενώ στο μπάνια κυριάρχησε το μάρμαρο Carrara. 


Για τον τραγουδιστή σημασία έχει όχι μόνο η μίξη των διαφορετικών υλικών αλλά και η τέχνη που δίνει προσωπικότητα στους χώρους.  Έργα  σπουδαίων καλλιτεχνών κοσμούν τους τοίχους κι εντυπωσιάζουν.  


Μια κατοικία λοιπόν με έντονα αρσενικό χαρακτήρα και πολυτέλεια αντάξια ενός αστέρα της μουσικής σκηνής!

Η συλλογή Grammy του συγκροτήματος εκτίθεται περίφημα πάνω σε αυτό το εξαιρετικό επιπλάκι του  George Nelson.  Roger Davies


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...