Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μαύρα Χριστούγεννα



treetopia


Κυριολεκτικά όμως! Το μαύρο για όσους το αγαπάνε αποτελεί την επιτομή του στυλ, της γοητείας, της σοφιστικέ αισθητικής και της κομψότητας. Τα νέα trend στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση το περιλαμβάνουν στις προτάσεις. Εντυπωσιάστε φέτος με κάτι διαφορετικό κι εντυπωσιακό!

Not a RAZ tree, but still ….black, white and silver…….some of these products are from Craig Bachman and we have the black/white diamond pattern ornaments coming. Hard to tell if there is a tree in there!
Κι όπως θα σας πει κάποιος γνώστης της μόδας, το μαύρο απαιτεί σωστό accessorizing. Για να σταθεί επάξια και με γούστο αντανακλώντας κομψότητα θέλει προσοχή. Έχουμε ήδη δει  οδηγίες για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, απλά θα προσέξουμε λίγα πράγματα σε αυτή την περίπτωση.
Dressed to the nines in jet black needles, the Tuxedo Black Christmas tree makes any celebration in your home a star-studded, red-carpet affair.

Φωτάκια
Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε φωτάκια λευκά πάνω στο μαύρο δέντρο και να βάλετε πολλά για να φωτιστεί κατάλληλα. Όσο περισσότερα, τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Μη το αφήσετε να σκοτεινιάσει!
Black christmas tree by Stephen Mcnally, via Dreamstime

Χρωματικοί Συνδυασμοί
Τα μαύρα δέντρα δείχνουν καλύτερα με ουδέτερους χρωματικούς συνδυασμούς. Λευκό, χρυσό ή ασημί είναι οι καλύτερες επιλογές. Ακόμα και τα μαύρα στολίδια θα προσθέσουν πόντους στην γοητεία του και θα δώσουν βάθος και λάμψη. Συνεπώς με τόσο περιορισμένη χρωματική παλέτα φροντίστε να δώσετε βάση στις διαφορετικές υφές των στολιδιών. Στολίδια γυαλιστερά, ματ, υφασμάτινα, με glitter, απαλά και "άγρια", με λείες επιφάνειες ή σαγρέ. Παίξτε και με διχρωμίες.  
paint ornaments black and add glitter... Night scape weddings! Add drama for wow factor!

Γιρλάντες
Πριν τοποθετήσετε τα στολίδια ξεκινήστε με τις γιρλάντες. Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα και υλικά και φροντίστε να τοποθετηθούν σωστά αισθητικά.

I would love to do all white/gray/black for Christmas one year

Στολίδια
Τοποθετήστε τα στολίδια στη συνέχεια φροντίζοντας τα όμοια να είναι διάσπαρτα και μοιράστε τα διαφορετικά χρώματα με τον ίδιο τρόπο. Αφήστε για το τέλος τα ιδιαίτερα και μοναδικά στολίδια σας και βάλτε τα στα σημεία που θα ξεχωρίσουν. Τα μεγαλύτερα κομμάτια μπαίνουν χαμηλά και τα μικρότερα στα ψηλότερα σημεία.
CHRISTMAS DIY

Κορυφή και Βάση του Δέντρου
Στο τέλος τοποθετήστε το αστέρι στην κορυφή (ή ότι άλλο προτιμάτε) και διακοσμήστε τη βάση του δέντρου. Το μαύρο δέντρο θέλει βάση διακριτική και κομψή, μη σας πιάσουν εδώ οι τρελίτσες!
Tree topper for den snowman tree.

Φυσικά όλο το decor του σπιτιού θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή!
mantle+with+black+lantern | You know...the holiday decorating equivalent of a Sunday afternoon bag ...
Christmas Stocking Black & White Graphic No. 2 - droopy toed style. $31.00, via Etsy.
etsy


Από την διακόσμηση του σπιτιού μέχρι και το εορταστικό τραπέζι! 
StoneGable: DECK THE HALLS HOUSE TOUR
So easy, black spray pain that is it! An old Swedish classic made new...Trendenser.se - en av Sveriges största inredningsbloggar

100 Layer Cake's Bubbly Bar - perfect for a sumptuous celebration. Via A Glamourous Little Side Project - one of the most gorgeous blogs in the world...
Glamorous gold and black gift wrap #packaging!!! Bebe'!!! Love this festive and dramatic gift wraps!!! Bebe'!!! Love these elegantly wrapped gifts!!!!
Like the idea. Would change colors to sparkly whites and blues.

xmas

clip on bowls that have baby stuff in them on each table. Use the stars for the baby's name



 Θα το τολμήσετε?




1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...