Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Κατοικία στη Γαλλία
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ξεχωρίζει αυτή η όμορφη κατοικία στο Παρίσι.


500 τετραγωνικά μέτρα δόθηκαν προς ανακαίνιση στον designer François Champsaur με μόνη οδηγία να μη μοιάζει το νέο διαμέρισμα σε τίποτα με τον παλιό εαυτό του!
Φυσικά δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ευρισκόμενο στην γειτονιά του Trocadéro και με θέα στον Σηκουάνα και τον πύργο του Eiffel, το κτίριο κουβαλούσε το δικό του ιστορικό βάρος και ο  Champsaur δεν ήθελε να καταστρέψει τον αυθεντικό χαρακτήρα του.Αφαίρεσε οτιδήποτε δεν συνδεόταν άμεσα με το διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένου τοίχους, ψεύτικες οροφές, πόρτες και σκάλες, εξαφανίζοντας στενούς διαδρόμους και σκοτεινές γωνιές.Ο χώρος άνοιξε ενώ τοίχοι και χωρίσματα ελαφριάς κατασκευής, χρώματα μινιμαλιστικά και ειδικές κατασκευές έκαναν την εμφάνισή τους.


Η ιστορία μπαίνει μέσα από τα παράθυρα και σου θυμίζει τη βαριά παρουσία της, ενώ η κλασικά μοντέρνα πολυτέλεια της διακόσμησης μας κόβει την ανάσα.
The Cool Hunter - Trocadero Apartment by Francois ChampsaurThe Cool Hunter - Trocadero Apartment by Francois Champsaur Photography by Bernard Touillon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...