Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στυλάτη Κατοικία Στο Παρίσι


Μια πολύ ιδιαίτερη κατοικία βλέπουμε σε αυτό το Παρισινό διαμέρισμα του Jean-Louis Deniot. Στο καθιστικό μια τοιχογραφία καλύπτει ταβάνια και τοίχους αναπαριστώντας τον ουρανό, ενώ μια εκλεκτική μίξη από έπιπλα κοσμούν το χώρο. Design κομμάτια vintage ντυμένα με σύγχρονα υφάσματα συνδυάζονται με κλασικά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και ιδιαίτερα έργα τέχνης συνθέτοντας ένα χώρο με στυλ και φινέτσα! Στο φουαγιέ μάρμαρα καλύπτουν τοίχους και δάπεδα θυμίζοντας πολυτελές λόμπυ ξενοδοχείου ενώ ο συνδυασμός των έργων τέχνης και η επιλογή των φωτιστικών κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Γωνιές ατμοσφαιρικές και περίτεχνα διακοσμημένες με διαχρονική κομψότητα.


Παιχνίδι με τα μοτίβα και τα υλικά χωρίς να κουράζεται και να συγχύζεται το μάτι.


Η κουζίνα είναι μοναδική χάρη στο σφυρηματημένο ασήμι που επενδύει τα ντουλάπια της! Πάγκοι και πλάτη αλλά και δάπεδα  έχουν ντυθεί με μάρμαρο,  με το φωτιστικό και τον καθρέπτη σε χρυσούς τόνους να δίνουν χλιδάτη πινελιά. 


Η κρεββατοκάμαρα επίσης μοναδική. και περίτεχνα διακοσμημένη σε κάθε λεπτομέρεια. 


Στο μπάνιο τα ντουλάπια μιμούνται την ταπετσαρία που καλύπτει και την οροφή. Ένας χώρος  που αποπνέει την αίσθηση "ντυμένου" και φωνάζει μόδα. Οι ρίγες πάντα σταθερή αξία!


Χορταστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...