Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Έκθεση Ζωγραφικής Και Φωτογραφίας Δήμου Πετρούπολης


Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η ετήσια έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας των εργαστηρίων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πετρούπολης. Στην έκθεση ζωγραφικής συμμετείχαν το τμήμα ενηλίκων και το παιδικό τμήμα και οι εικαστικοί καθηγητές Νίκος Καναρέλης και  Γιώργος Ταξιαρχόπουλος παρουσίασαν πολλά έργα μαθητών τους δουλεμένα με διάφορες τεχνοτροπίες σε ποικιλία θεμάτων. Στο τμήμα φωτογραφίας την παρουσίαση των μαθητών έκανε ο φωτογράφος Γιώργος Πάνος,

  Τα έργα του τμήματος φωτογραφίας (κάντε κλικ να δείτε τις εικόνες μεγενθυμένες)


Παρακολουθώ κάθε χρόνο την έκθεση της φωτογραφίας και μπορώ να πω ότι κάνουν πολλή καλή δουλειά.





                     Έργα του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων


Οι καθηγητές Νίκος Καναρέλης και  Γιώργος Ταξιαρχόπουλος κάνουν εξαιρετική δουλειά στα εργαστήρια που είχα την τύχη να παρακολουθήσω πριν λίγα χρόνια κι ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να βρω χρόνο κάποια στιγμή να ξανασυμμετέχω!


Το ενδιαφέρον του κοινού και η προσέλευση ήταν μεγάλη και είμαστε χαρούμενοι που ο Δήμος Πετρούπολης παραχωρεί καλούς χώρους για εκθέσεις των εργαστηρίων, κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλους δήμους δυστυχώς.







Πέρα από τα λάδια και τα ακρυλικά οι σπουδαστές κάνουν πολλή ενδιαφέρουσα δουλειά με κάρβουνο και μολύβι.








Πολύ ενδιαφέρουσες οι δουλειές των προχωρημένων σπουδαστών....


                 ...αλλά και των παιδιών είναι καταπληκτικές!



Ευελπιστώ να καταφέρω να εγγράψω το γιό μου από τη νέα σχολική χρονιά στα μαθήματα.Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των δημοτών που δύσκολα βρίσκεις θέση.



Εξαιρετική η δουλειά των καθηγητών με τα παιδιά, μερικές φορές δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι μικρά παιδιά δημιούργησαν τόσο καλοφτιαγμένα έργα!



        Αξίζουν να κορνιζαριστούν και να διακοσμήσουν τοίχους!



Όπως αυτά τα κομμάτια που έμεινα άναυδη όταν άκουσα ότι είναι δημιουργίες του παιδικού τμήματος! Νομίζω ότι ένα τοίχο του σπιτιού θα τον αφιερώσω στις μελλοντικές δημιουργίες του γιού μου!


Μπράβο σε όλους κι ελπίζω να συνεχίσει την ποιοτική δουλειά των εργαστηρίων ο Δήμος Πετρούπολης και να εντάξει στο πρόγραμμα του νέα τμήματα, όπως το κόσμημα που ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

2 σχόλια:

  1. θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το προγγραμα του τμηματος φωτογραφιας ..ευχαριστω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Ηλέκτρα. Θα πρέπει να μιλήσεις με τη γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου για πληροφορίες.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...