Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Γιατί να βάψετε την κρεβατοκάμαρα σε σκούρα απόχρωση

Villa Betula

Μπορεί να φταίει ο μουντός χειμώνας και τα σκούρα χρώματα που τον χαρακτηρίζουν, όμως οι σκούρες αποχρώσεις σε τοίχους ασκούν έντονη γοητεία πάνω μας.


Desire to inspire

Είναι ο ευκολότερος τρόπος να δώσετε χαρακτήρα κι ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο χωρίς πολλά έξοδα και ένα ιδανικό φόντο που θα αναδείξει και τα πιο φθηνά κι απλά έπιπλα.

Bobedre.dk

Ειδικά η κρεβατοκάμαρα είναι ο πιο εύκολος χώρος για να δοκιμάσετε αυτό το διαχρονικό trend, καθώς είναι μικρών διαστάσεων, δεν περνάτε τόσο χρόνο εκεί ώστε να σας κουράσει και θα δημιουργηθεί άμεσα μια ζεστή χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα που θα σας χαλαρώσει.

planete-deco

Από χρώματα έχετα να διαλέξετε ανάμεσα σε αποχρώσεις του ζεστού γκρι και ανθρακί μέχρι το μεγαλοπρεπές μαύρο, ενώ και οι πλούσιες αποχρώσεις του μπλε μπορεί να είναι μεθυστικές. 

The design files

Δεν ξεχνάμε φυσικά το θεσπέσιο σοκολατί και οι πιο τολμηροί δεν θα διστάσετε να επεκταθείτε και στα ταβάνια!

Abigail Ahern

Κάποιοι  μπορεί να πλανάσθε πως βάφοντας σκούρο ένα δωμάτιο, μικραίνετε οπτικά τους διαστάσεις του. Λάθος φίλοι μου, αντίθετα σβήνετε τα όρια των περιορισμένων διαστάσεων και το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο.

Desire to inspire

Αν το ταξίδι στο μαύρο σας φαίνεται τρομακτικό, λάβετε υπόψη σας ότι αποτελεί την πιο σοφιστικέ βάση όταν χρησιμοποιούνται οι σωστές αποχρώσεις.

Bobedre.dk


Snob fashionblog

Αυτά τα χρώματα λειτουργούν φανταστικά και με κλασική αλλά και με σύγχρονη επίπλωση, οπότε άλλη δικαιολογία δεν έχετε. Πάρτες ιδέες και εμπνευστείτε πριν αρπάξετε τα πινέλα σας! Και προσοχή : το ταξίδι στο σκότος μπορεί να είναι χωρίς επιστροφή!

Abigail Ahern

55 kvadrat

Dustjacket-attic

Apartment therapy

Dustjacket-attic

Boston magazine

Desire to inspire

Desire to inspire

Apartment therapy

Elledecoration

Blog.westelm

Entrancemakleri


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...