Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Notel, the Anti-Hotel


 


Στη Μελβούρνη ο James Fry, ένας ιδιοκτήτης χώρου parking, είχε μια πρωτότυπη ιδέα να τον αξιοποιήσει. Θέλοντας να ξεφύγει από το συνηθισμένο κι αναμενόμενο κι αφού φλέρταρε με μια σειρά από ιδέες για δημιουργία σινεμά, εστιατορίου και πισίνας στον τριών επιπέδων χώρο του, εμπνεύστηκε την ιδέα του NOTEL!

Ίσως ο πιο hot χώρος φιλοξενίας στην πόλη, το NOTEL διαθέτει 6 πλήρως εξοπλισμένα κι ανακαινισμένα Airstreams του 1970 εξ Αμερικής, που μεταφέρθηκαν στη Μελβούρνη και τοποθετήθηκαν πάνω στην ταράτσα του parking κι αποτελούν αντικείμενο μεγάλης ζήτησης κάθε βράδυ.

Δεν υπάρχει θυρωρός, εστιατόριο, bar, γυμναστήριο, παρά μόνο έξι ωραιότατα κι εντυπωσιακά airstreams, μερικές καθαρίστριες και ο ιδιοκτήτης αυτοπροσώπως. 

Μέσω ενός smartphone μπορείτε να κλείσετε κι εσείς μια μοναδική βραδιά σε "ξενοδοχείο" 5 αστέρων, με king-size κρεβάτι, WiFi και Netflix, mini bar και άλλες lux περιποιήσεις. Το πιο πολυτελές εκ των Airstreams διαθέτει ένα πριβέ spa με θέα στην πόλη. Και φυσικά το parking είναι δωρεάν!

Να λοιπόν ένας ωραιότατος τρόπος να εκμεταλευτείτε ένα χώρο χωρίς οικοδομικές άδειες και πολυδάπανες κατασκευές! Σας έβαλα ιδέα? Προσεχώς και επόμενη ;)

  Photography by Andrew Curtis





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...