Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Οργάνωση στο Μπάνιο

  bhg

 Αν ψάχνετε ιδέες για να οργανώσετε καλύτερα και με στυλ τα καλλυντικά και είδη περιποίηση στο μπάνιο σας, αυτή η ανάρτηση είναι για σας!


 Αξιοποιήστε καλάθια και παλιά αντικείμενα για να τακτοποιήσετε όμορφα όλα εκείνα τα προιόντα και αντικείμενα που βόσκουν ανέμελα στο χώρο του μπάνιου. Συρτάρια - στολίδια από παλιά πεταμένα έπιπλα αλλά ακόμα και ταψάκια γηραιά μπορούν να στολίσουν ωραιότατα το μπάνιο.

  bhg


 Ακόμα και μια παλιά εμαγιέ κατσαρόλα μπορεί να αξιοποιηθεί θαυμάσια!

 Αν έχετε κάποια διακοσμητικα στο σπίτι μπορεί επίσης να φανούν χρήσιμα.

 Τα stand διαφόρων τύπων αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμα, όσο και όμορφα, για να φιλοξενήσουν πλείστα αντικείμενα στο μπάνιο.

 


 DIY κατασκευές stand από πιάτα, δίσκους και κηροπήγια βολεύουν πολύ για τα είδη μακιγιάζ και άλλα ψιλοπράγματα καθημερινής χρήσης.

  etsy Το ίδιο και μια παλιά φόρμα του κέικ, αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε!

  bhg

 Κουτάκια, ταψάκια και δισκάκια κάθε είδους αποτελούν must για το συμμάζεμα!  bhg

 Όμορφα μικρά γλαστράκια μπορούν να αποτελέσουν πρωτότυπη και χαριτωμένη λύση!

 Οι γυάλες κάθε είδους είναι εξαιρετκή λύση για τα δεκάδες μανό που δεν ξέρουμε πως να βολέψουν, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία με τα χαρούμενα χρώματά τους. Για διακοσμητικούς σκοπούς οι γυάλες είναι από τις σταθερές αξίες!

 
Αν διαθέτετε αποθηκευτικούς χώρους μπορείτε να τους εξοπλίσετε με καλάθια ή κουτιά όπου θα αναγράφεται το περιεχόμενο τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...