Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αξιολόγηση Petridis Floral Creations



Τα ανθοπωλεία  Petridis Floral Creations μας έκαναν έκπληξη και μας έστειλαν μια υπέροχη σύνθεση λουλουδιών που εκτός των άλλων μας ξύπνησε αναμνήσεις! 



Κάποτε που εργαζόμουν ως σκηνογράφος σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι συνεργαζόμασταν με την εταιρεία σε κάθε μεγάλο event του καναλιού και οι συνθέσεις του γνωστού και καταξιωμένου ανθοπωλείου ήταν σταθερή αξία σε κάθε περίσταση. Πάντα καλαίσθητες και ποιοτικές ανταποκρίνονταν με συνέπεια και προσοχή στην λεπτομέρεια. 


 Αν νομίζετε ότι είναι απλό πράγμα να φτιάξεις μια σύνθεση από λουλούδια γελιέστε οικτρά. Πρόκειται για τέχνη! Σε μια σύνθεση λουλουδιών σημασία έχει η σωστή διάταξη κι οργάνωση.  Η αναλογία μεγεθών, χρωμάτων αλλά και ο συνδυασμός τους ώστε τα λουλούδια να δημιουργούν μια τέλεια ενότητα χωρίς να χάνουν την προσωπική τους γοητεία.


Σημασία δίνεται στην ισορροπία της σύνθεσης (συμμετρικής ή ασύμμετρης),  στην κλιμάκωση κι αναλογία διαφορετικών μεγεθών των λουλουδιών μεταξύ τους αλλά και σε σχέση με το βάζο, ο ρυθμός της σύνθεσης δηλαδή ο τρόπος που κατευθύνεται το βλέμμα του θεατή πάνω σε αυτή, αλλά και η συνολική η αρμονία και η ενότητα του τελικού αποτελέσματος.

 

 Έτσι λοιπόν και το βάζο που λάβαμε για παρουσίαση και αξιολόγηση δεν μπορούσε παρά να μας ενθουσιάσει! Μια υπέροχη σύνθεση σε κομψό λευκό κεραμικό βαζάκι με μια ποικιλία από πανέμορφα λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ και λιλά συνδυάζοντας τριαντάφυλλα, ανθούρια, καλλωπιστικά λάχανα και ονειρικές θεσπέσιες ορχιδέες. Αποχρώσεις ωραία συνδυασμένες και με αρμονική διακύμανση από κάθε οπτική πλευρά. 



 Σύνθεση αρμονική και ασύμμετρη (αγαπημένη μου!) με τα λουλούδια να αναδεικνύονται ξεχωριστά χωρίς να επισκιάζουν το ένα το άλλο. Μεγέθη αρμονικά κατανεμειμένα χρωματικά και σχηματικά. Αποτέλεσμα μια σύνθεση κομψή και καλαίσθητη που συνδυάζει τη κλασική όμορφιά με το μοντέρνο στοιχείο και δύναται να  διακοσμήσει θαυμάσια κάθε χώρο. 
 

 Ευχαριστούμε λοιπόν την Petridis Floral Creations και ευχόμαστε να συνεχίσουν την καλή δουλειά τους πάντα με δημιουργικότητα και καλαισθησία!


  Επικοινωνήστε με την Petridis Floral Creations είτε για να στείλετε ένα όμορφο δώρο είτε για στολισμό εκδηλώσεων στο info@petridislv.gr και στα καταστήματα τους :

Ψυχικό, Λεωφ. Κηφισίας 314, τηλ : 210 67 28 370-5
Νέα Ερυθραία, Λεωφ. Κηφισίας 373, τηλ : 210 81 30 946

Επισκεφθείτε επίσης τη σελίδα τους στο facebook Petridis Floral Creations


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...