Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αξιολόγηση Zoulovits


Oι ιδιοκτήτες του καταστήματος Ζoulovits  μας ζήτησαν να χρησιμοποιήσουμε και στη συνέχεια να αξιολογήσουμε κάποιο από τα προϊόντα τους.



Μας έστειλαν λοιπόν αυτό το ωραιότατο σερβίτσιο καφέ και τσαγιού 15 τεμαχίων από λευκή ευρωπαϊκή πορσελάνη, κομπλέ με τσαγιέρα, τη ζαχαριέρα, γαλατιέρα και λοιπά αξεσουάρ. Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή ετοιμάσαμε ένα μικρό οικογενειακό σουαρέ και το αξιοποιήσαμε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν (είμεθα όπως πάντα πληθωρικοί στο οπτικό υλικό!)


Καταρχάς θα εγκωμιάσω το σχέδιο που είναι ιδιαίτερο και ξεφεύγει από το κλασικό χωρίς να είναι κάτι το εκκεντρικό που θα βαρεθείς γρήγορα. Διαχρονικό design ταιριάζει θαυμάσια με το κλασικό στυλ διακόσμησης αλλά και το μοντέρνο. Ταιριάζει δηλαδή σε κάθε χώρο κάτι που το καθιστά ωραιότατο δώρο.  Από εκείνα που θα φέρουν χαμόγελο στο πρόσωπο του αποδέκτη.


Μου αρέσει που είναι ουδέτερο χρωματικά και όλη η τσαχπινιά παίζεται στις δυναμικές κι ιλιγγιώδεις γωνίες του. Οι οποίες γωνίες αντανακλούν όμορφα το φως και παίζουν με τις σκιές, οπτικά εφφέ δηλαδή. Αυτό πού το πας?

Ταίριαξε κι θαυμάσια με τα υπέροχα επίχρυσα ασημένια κουταλοπήρουνα της μαμάς μου (ευκαιρία να επιδείξω την προίκα μου χοχο!)
 



Εν κατακλείδι το σετ μας άρεσε πολύ, εντυπωσιάστηκαν οι καλεσμένοι, καλής ποιότητας πορσελάνη, εργονομικά μια χαρά, δεν δυσκολευτήκαμε στη χρήση και το πλύσιμο. Κακή κουβέντα δεν έχω να πω, θα με κάψει κι ο Θεός!


Ρίχνοντας μια ματιά στη σελίδα των Ζoulovits είδαμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για δώρα γάμου, δώρα γενικώς αλλά και για το σπίτι. Σερβίτσια, χρηστικά αντικείμενα, είδη μπαρ και κρασιού αλλά και γούρια σε όμορφα σχέδια και καλή ποιότητα. Ότι χρειάζεται για να εξοπλιστεί ένα σπίτι!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...