Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κατοικία στη Μελβούρνη - Part 2


Ένα πανέμορφο σπίτι που είδαμε ήδη, θα έχουμε την χαρά να ξαναδούμε με περισσότερες φωτογραφίες. Η εικονογράφος Paula Mills ζει μαζί με την οικογένεια της στο Warrandyte, ένα προάστιο της Μελβούρνης και διαμορφώνουν το σπιτάκι τους διαρκώς. Μια δουλειά που δεν τελειώνει ποτέ! Μερικοί παραπονιούνται γι αυτό αλλά άλλοι το απολαμβάνουν!! 


Ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις και κομμάτια που έχουν μαζέψει από όλα τα μέρη που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια, από τη Νότιο Αφρική και την Αγγλία μέχρι και το σημερινό τόπο κατοικίας τους την Αυστραλία. Η διακόσμηση  αντανακλά όπως είναι φυσικό, μια global αισθητική που αντιπροσωπεύει την οικογένεια και δημιουργεί ένα φιλόξενο και δημιουργικό περιβάλλον. 


Η Paula έχει την τύχη να εργάζεται από το σπίτι, έτσι ο χώρος εργασίας είναι πολύ σημαντικός.


Τραπέζι φαγητού διακτινίστηκε απευθείας από τα '50ς και συνδυάζεται θαυμάσια με βιομηχανικό φωτιστικό (που θα το δούμε πολύ συχνά σε αυτό το σπίτι!) και μια ωραία σύνθεση από μικρά έργα τέχνης.



Ποιος θα το έλεγε ότι ένας σκέτος γλόμπος μπορεί να δείξει τόσο ωραία?


Έπιπλα παλιά, μαζεμένα από υπαίθριες αγορές γοητεύουν με τα ελαττώματα τους περιμένοντας τη σειρά τους για ένα ρεκτιφιέ.



Όταν η κονσέρβα ανάγεται σε διακοσμητικό στοιχείο!


Απλά πράγματα! Ένα παλιό έπιπλο, μερικά καλάθια και συλλογές από παλιά αντικείμενα είναι αρκετά για να δώσουν προσωπικότητα στην κουζίνα.


Εργασία και χαρά!


Στη βεράντα η ίδια συνταγή της επιτυχίας!





1 σχόλιο:

  1. Είναι εκπληκτικο ... τόσες λεπτομέρειες η κάθε φωτο!
    Οι καρεκλίτσες γυρω από το τραπέζι φαγητού super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...