Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Το Ανακυκλώσιμο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο




Η DesignPack Gallery είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην τέχνη και το σχεδιασμό συσκευασιών. Στο Παρίσι οργάνωσαν ένα happening για να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με την ανακύκλωση  των πλαστικών μπουκαλιών. Σε διάφορα σημεία της Πόλης του Φωτός εγκατέστησαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλες διακοσμήσεις κατασκευασμένα από πλαστικά μπουκάλια και ταυτόχρονα ενημέρωσαν τον κόσμο πως ακριβώς και που ανακυκλώνονται τα συγκεκριμένα προιόντα.  Η DesignPack Gallery επίσης διαθέτει προς πώληση μια κατασκευή από χαρτόνι για το σπίτι σας όπου θα τοποθετήσετε τα δικά σας πλαστικά μπουκάλια. 



Δύο πράγματα θα σχολιάσω :

Πρώτον,  69 ευρώ ΑΥΤΌ το πράγμα?!!!
Και δεύτερον, μήπως να μη πίνουμε τις συνήθεις αηδίες που περιέχουν αυτά τα πλαστικά μπουκάλια και να κάνουμε καλό και στο περιβάλλον αλλά και τον εαυτό μας? Λέω εγώ τώρα ...Ντάξει για δημόσιο χώρο καλό είναι, μέχρι εκεί όμως!



via recyclart


2 σχόλια:

  1. Τα τελευταία σου σχόλια με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε μα!!! Υποτιθεται 2 (ολοκληρα!)ευρώ πάνε στη WWF, τέτοια γενναιοδωρια! Μας κοροιδευουν στο ονομα της ανακυκλωσης, το φτιαχνεις και μονη με πενταροδεκαρες στην αναγκη. Καλυτερα ομως να εκπαιδευεται ο κοσμος στο να μη καταναλωνει καποια αχρηστα και βλαβερα πραγματα καταρχας και μετα στην ανακυκλωση. Και μη κοροδευομαστε, υπαρχει μεγαλο προβλημα με τα πλαστικα μπουκαλια ειτε απο αναψυκτικα ειτε απο νερα, δισεκατομμυρια που δεν ανακυκλωνονται αλλα μολυνουν το περιβαλλον επειδη μας εχουν πεισει οτι το εμφιαλωμενο νερο ειναι καλυτερο. Χωρια τα αναψυκτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...