Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Soft-Modern Style Στη Βοστώνη

Η interior designer Rachel Reider διακόσμησε αυτή τη κατοικία έξω από τη Βοστώνη με το "soft modern" style της, μια μίξη από παραδοσιακά, μοντέρνα, εκλεκτικά και σύγχρονα κομμάτια χρησιμοποιώντας μια ουδέτερη χρωματικά παλέτα. Το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας!

Η Reider φαίνεται να δίνει έμφαση στις αντιθέσεις των υφών, ανακατεύοντας λάκες, ξύλο, μέταλλα και πέτρα μαζί με πολυτελή υφάσματα, όπως βελούδο, μετάξι και μαλλί. 

Foyer modern entry
                                              modern entry design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Η είσοδος μας εντυπωσιάζει με το καλημέρα. Μια πολύ προσεχτικά επιλεγμένη σύνθεση πάνω στην πατιναρισμένη μεταλλική κονσόλα μας προιδεάζει για το τι θα συναντήσουμε εις τα ενδότερα. 


Living Room eclectic living room
                                     eclectic living room design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Ένα καθιστικό πολύ ιδιαίτερο όπου τα έπιπλα ομοιάζουν με έργα τέχνης. Καθένα από αυτά είναι εξαιρετικό κομμάτι και οι κάθετες ρίγες στο τζάκι δίνουν εκλεκτικό ύφος στο χώρο. Πάνω στο τζάκι στέκεται καμαρωτό ένα έργο τέχνης (όχι δεν είναι τηλεόραση!)

Living Room modern living room
                                         modern living room design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Δυο πολυθρόνες συντροφεύουν το εκπληκτικό σιδερένιο τραπεζάκι. Αυτού του είδους τα ιδιαίτερα τραπεζάκια είναι μια καλή επιλογή για όσους φοβούνται να ξεφύγουν πολύ από το κλασικό ύφος. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να δώσετε μοντέρνες και με προσωπικότητα πινελιές στα κλασικά έπιπλα.


Powder Room/Bath modern powder room
                                        modern powder room design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Ένα υπέροχο WC! Οργανικές μορφές και φυσικά υλικά φλερτάρουν με τα απίστευτα φωτιστικά που σαν σταγόνες κρέμονται από την οροφή. 


Breakfast Room modern kitchen
                                         modern kitchen design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Το τραπέζι φαγητού της κουζίνας λιτό και μοντέρνο σε αντίθεση με τα πιο πολύπλοκα σχέδια του δαπέδου και της οροφής.


Master Bedroom modern bedroom
                                             modern bedroom design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Κλασική η κρεβατοκάμαρα με guest star τα όμορφα και πρωτότυπα καθρεπτέ κομοδίνα. Προσέξτε τα φωτιστικά, που αντί να καταλαμβάνουν χώρο πάνω στα κομοδίνα, κρέμονται από την οροφή εκατέρωθεν του κρεβατιού. Μια πρόταση φωτισμού στην κρεβατοκάμαρα που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. 


Master Bedroom modern bedroom
                                       modern bedroom design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Από την άλλη πλευρά της κρεβατοκάμαρας μια πολυθρόνα-ανάκλιντρο ντυμένη με μάλλινο ύφασμα, εντυπωσιάζει με το καμπύλο σχήμα της. Μου αρέσει πολύ και το μαροκινό ασημί πουφ που δίνει νότα glam στο δωμάτιο και ταιριάζει πολύ με τα κομοδίνα.  

Master Bedroom modern bedroom
                                        modern bedroom design by boston interior designer Rachel Reider Interiors


Και λες και δεν πρασίνησα ήδη αρκετά από τη ζήλια, η ίδια κρεβατοκάματα διαθέτει καναπεδάκι πρώτο τραπέζι πίστα στο παράθυρο, ιδανικό για ώρες χαλάρωσης και διαβάσματος. 

via houzz

4 σχόλια:

  1. Αναγνώρισα ένα σωρό από τα διακοσμητικά, καθώς και τα side tables από το http://www.westelm.com . Συμπεριλαμβανωμένων των υπέροχων καθρεπτέ κομοδίνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Τζίνα! Τι ωραία πράγματα που έχουν στην αμερική, και πόσο φθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. That's exactly the point Veronica! Πόσο πιο οικονομικά βρίσκεις ιδιαίτερα στυλάτα πράγματα. Για αυτό και το έστειλα, βασικά, χαίρομαι που το παρατήρησες. (Αλήθεια, κάνουν international shipping, just in case!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kανουν αλλα ειναι ακριβα, για το κομοδινο που ανεφερες τα μεταφορικα κοστιζουν σχεδον οσο κι αυτο. Αλλα παλι δεν ειναι τρελη τιμη σε σχεση με οσα βλεπουμε στην Ελλαδα, το μονο που με ανησυχει ειναι το τελωνειο. Αν επιλεχθει να το σταματησουν την εκατσες! Γι αυτο ειναι λιγο ρισκο να παραγγελνεις απο αμερικη, ειδικα μεγαλα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...