Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Πώς να δώσετε λάμψη στο σπίτι σας μετά τα Χριστούγεννα


Εl mueble


...και να κρατήσετε λίγη από την χριστουγεννιάτικη μαγεία αφού κατέβουν τα στολίδια! 


Συνήθως η στιγμή να κατεβάσουμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι μια στιγμή που συνοδεύεται με θλίψη κι αναστεναγμούς καθώς θα πρέπει να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για να ξαναδώσουμε τόσο γενναία δόση λάμψης στο σπιτικό μας. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό? Γιατί να μη διατηρήσουμε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα ζωντανό, τουλάχιστον όσο κρατάει ο χειμώνας?
Δείτε μερικούς τρόπους να το πετύχετε αυτό σεμνά και διακριτικά!


ideal home

 

Κρεμάστε ένα ωραίο στεφάνι

 Τα στεφάνια είναι για όλες τις εποχές, όχι μόνο για τα Χριστούγεννα. Αποφύγετε τα πολύ χριστουγεννιάτικα στοιχεία πάνω του και απολαύστε τα όλη τη χρονιά! 

 

etsy

bloglovin


Μπορείτε να τα στολίσετε με πραγματικά φυτά και βότανα, ακόμα και να τους βάλετε λαμπάκια. 


pinterest

Σπιτάκια!


 Αγαπώ πολύ τα σπιτάκια από διάφορα υλικά και παρόλο που γεμίζω το σπίτι μου με αυτά κάθε Χριστούγεννα, κάποια τα κρατώ περισσότερο, ενίοτε και όλο τον χρόνο, ιδίως αν είναι απλά και λιτά.

common ground



Βάλτε τα μέσα σε γυάλες μαζί με λαμπάκια, ή στολίστε δίσκους και γωνιές με αυτά.

krom

diy home decortips





priscilla maeetal

 

Γιρλάντες!

Υπάρχουν πολλών ειδών γιρλάντες με τις οποίες μπορείτε να στολίσετε το σπίτι σας και να δώσουν χρώμα και κέφι στο ντεκόρ. Υφασμάτινες και χάρτινες, δεν έχετε παρά να διαλέξετε χρώμα, υλικό και θεματολογία. Φτιάξτε και μόνοι σας γιρλάντες pom pom,  πλεκτές ή με ξύλινες χάντρες!


ever after guide

ae homestyle life

instaglobal

etsy

house and garden

 

  Λαμπάκια παντού!

 

Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι ίσως το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο ντεκόρ! Στολίζουν και δημιουργούν ατμόσφαιρα με τον γοητευτικό φωτισμό τους που κολακεύει κάθε διακόσμηση. Προτιμήστε τον λευκό, θερμό φωτισμό και αποφύγετε το χρώμα. Βάλτε τα σε τοίχους, έπιπλα, γυάλες και φανάρια κι απολαύστε τα για όσο θέλετε.

 

redonline

apartment therapy

freshideen

sheerluxe

Frenchy Fancy

cultura colectiva

I Love My Apartment

gravetics

 

   Φύση σε πρώτο πλάνο

 

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο να φύγει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να εξαφανιστεί μαζί του κάθε φυσικό στοιχείο! Κρατήστε κάθε τι πράσινο και φυσικό για όλο το χρόνο, ανάλογα με την εποχή.


gartenzauber

lotta agaton



 

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...