Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ο ασυνήθιστος συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ στο σπίτι

 
Vogue

Μετά τον Ασυνήθιστο συνδυασμό του κόκκινου με το ροζ στη μόδα σήμερα θα δούμε τον ακόμα πιο ασυνήθιστο συνδυασμό αυτό σε εσωτερικούς χώρους. 



Πρόκειται για ένα συνδυασμό που προκαλεί άμεση αντίδραση. Είτε θα τον αγαπήσεις είτε θα τον μισήσεις! Και δεν είναι τόσο απλό όσο σε ένα ρούχο, καθώς θα ζεις μαζί του!
 

Όταν πρωτοβγήκε στις πασαρέλλες από designers όπως οι Brandon Maxwell και Oscar de la Renta, φάνηκε δύσκολα υιοθετήσιμος. Παρόλα αυτά πολύ γρήγορα βγήκε κι έλαμψε στους δρόμους, όπως είδαμε ήδη στο προηγούμενο ποστ. 


Photography by Asier Rua | Design by Plutarco

Από ότι φαίνεται τώρα, αυτός ο ιδιαίτερος συνδυασμός κάνει δειλά την εμφάνισή του και στα σπίτια. Τον είδαμε και στις γιορτινές κολεξιόν των Zara Home κυρίως στις πιο μουντές και βαθιές αποχρώσεις του. 

Soane

  Ενώ ο συνδυασμός δυο παθιασμένων χρωμάτων μπορεί να φαίνεται δύσκολος, όταν γίνεται σωστά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πλούσιο και ζεστό, γεμάτο ενέργεια. Μπορεί επίσης να είναι μοντέρνο και chic.


 Μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες για να σας βοηθήσουμε να το υιοθετήσετε στο σπίτι σας, αν σας αρέσει. Αλλιώς προτιμήστε το στα ρούχα σας! 



No197 Chiswick Fire Station


Για ένα πιο μινιμαλιστικό αποτέλεσμα κρατήστε τους τοίχους ουδέτερους και εισάγετε το χρώμα μέσα από τα έπιπλα. Κάποιον καναπέ, μια πολυθρόνα ή ένα σκαμπώ, έναν πίνακα. 


Emily Henderson


The Style Files

Περιορίστε το χρώμα σε υφάσματα, κουρτίνες. τραπεζομάντηλα, μαξιλάρια και αξεσουάρ.


Our Fifth House

Μπορείτε να ξεκινήσετε βάφοντας μικρές επιφάνειες! Όπως σε αυτό το μπάνιο όπου βάφτηκαν ροζ οι τοίχοι και κόκκινη η οροφή.


Our Fifth House

domino


Βάψτε σε απαλό αιθέριο ροζ τους τοίχους και διαλέξτε έναν κόκκινο καναπέ. 

 
Sarah Akwisombe

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ζεστό και αιθέριο! 


Probably This


my domaine

my domaine


 
Παρόλο που πρόκειται για χρώματα επιβλητικά και με έντονη προσωπικότητα, μπορούν να είναι ευέλικτα και να συνδυαστούν με άλλα χρώματα. Ουδέτερα αλλά κι έντονα, όπως το καφέ, τα απαλά γαλάζια, τα γκρι, κίτρινα και μωβ.


swoon worthy

Megan Crane Designs

Photo: Paul Costello

Ένα κλασικός, chic και πετυχημένος συνδυασμός όμως είναι το πάντρεμα  με το λευκό και το μαύρο.


via

 Για να προσγειώσετε τη έντασή τους, φτιάξτε gallery wall.

Andallshallbewell.tumblr


Καθώς το ροζ είναι ένα χρώμα που επηρεάζεται πολύ από το φως και μεταλλάσσεται, να έχετε πάντα υπόψη σας τον φωτισμό του χώρου σας, φυσικό και τεχνητό.

  
Jan Luijk

Αν αγαπάτε την ένταση και το δράμα, είναι ό,τι πρέπει για την κρεβατοκάμαρά σας. Επιτρέψτε στα μαξιμαλιστικά σας ένστικτα να απελευθερωθούν!

photography by David Cleveland


selfhomedecor

Αξεπέραστος συνδυασμός για boho-ethnic χώρους!


decor-salon-marocain

chasing the green faerie.tumblr

Δεν έχετε λοιπόν παρά να δοκιμάσετε σε όποια εκδοχή σας ταιριάζει!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...