Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Ο μινιμαλιστικός οδηγός στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμησηstyle at home
Σε σας μιλώ φίλοι, που ανατριχιάζετε με τις μαξιμαλιστικές υπερπαραγωγές που φαίνεται να έλκει σαν μαγνήτης η γιορτή των Χριστουγέννων. Μπορείτε να γιορτάσετε αυτές τις άγιες μέρες χωρίς να μπουχτίσετε με γκλίτερ, κορδέλες και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά κάθε είδους και χρώματος.

instagram

Δώστε το χριστουγεννιάτικο στίγμα αποφεύγοντας δέντρα επικών διαστάσεων. Μικρό σεμνό και ταπεινό, λιτά διακοσμημένο με λίγα και απλά στολίδια, θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα το εορταστικό πνεύμα αλλά και τον μινιμαλισμό που σας διακατέχει.

instagram
Επιλέξτε στολίδια φυσικά, ωσάν να φύτρωσαν πάνω στο δέντρο, όπως κουκουνάρια και ζώα του δάσους (αποφύγετε για ευνόητους λόγους τα ζωντανά), για μια οπτική μεταφορά του άλσους στο σπίτι σας.

instagram
Και εδώ που τα λέμε τι τα θέτε τα στολίδια? Μια χαρά είναι το δέντρο και χωρίς αυτά, ιδίως αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωηρά κατοικίδια που θα χάσουν την ευκαιρία να σας κάνουν τα νεύρα κρόσια μετρώντας με δακρύα ανά λεπτό τα μπαμ-κρατς.

Βobedre
Απλουστεύοντας τη ζωή σας ακόμα ένα βήμα πιο πέρα, αντί για δέντρο μαζέψτε μερικά κλαδιά και βάλτε τα σε ένα καλάθι και κρεμάστε πάνω τους απλά και φυσικά στολίδια.

Style at Home
Στο υπόλοιπο σπιτικό σας δεν έχετε παρά να απλώσετε μερικά φυσικά κλαδιά ελάτου εδώ κι εκεί, ένα γλαστράκι  και κουκουνάρια ατάκτως ερριμμένα για την τσαχπινιά.

style at home

style at home
'
Οτιδήποτε σε πρασινάδα σε γλαστράκι μας κάνει εδώ που τα λέμε, αφού σκοπός είναι να εισάγουμε περισσότερο πράσινο στη ζωή μας, ναι?

Style at Home

Style at Home

Style at Home

Style at Home


Τα αστεράκια είναι ένα ωραίο εορταστικό στοιχείο που σε μικρές δόσεις θα χαρίσει εορταστική πινελιά στο ντεκόρ σας.


Inside out

Inside out

Inside out

Βobedre

Βάλτε του και μερικά φωτάκια έτσι, για ατμόσφαιρα!


Boligmagasinet

Αυτά και πολλά είναι!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...