Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Fashion Inspiration : Athleisure
Τα ρούχα γυμναστικής εξακολουθούν να αποτελούν trend της μόδας και η τάση να συνοψίζεται στο Athleisure look. 


Άνετο, όμορφο και νεανικό, θέλει προσοχή για να μη δείχνετε σαν να βγήκατε μόλις από το γυμναστήριο. Το look πρέπει να είναι προσεγμένο και περιποιημένο.


Kι επειδή αυτό το trend δεν είναι για όλους, αυτό που πρέπει να κάνετε καταρχάς είναι να το προσαρμόσετε στο δικό σας προσωπικό στυλ. 


   Πλέον δεν μιλάμε για παντελόνια που μοιάζουν με αθλητικά αλλά για αυτούσια αθλητικά κομμάτια, συχνά μάλιστα με vintage αέρα.


Πάρτε λοιπόν ένα αθλητικό κομμάτι και συνδυάστε το με κομψά, καλοραμμένα ρούχα και αξεσουάρ.Ένα πουκάμισο, μια κομψή μπλούζα ή φούστα, όμορφα και προσεγμένα παπούτσια και τσάντες που δεν παραπέμπουν σε γυμναστήριο. 

Αποφύγετε να φορέσετε μαζί δυο κομμάτια, όπως μια φόρμα αλλά να τα φορέσετε χωριστά συνδυάζοντάς τα με ένα κομψό παντελόνι ή μια καπαρτίνα.


 Αν τελικά το κάνετε φροντίστε να σπάσετε το σύνολο με κάτι αναπάντεχο, σε ρούχα ή αξεσουάρ.

Μη διστάσετε να τα συνδυάσετε ακόμα και με ασυμβίβαστα φαινομενικά μοτίβα, όπως καρώ ή floreal.Προσέξτε όμως πού θα τα φορέσετε. Μπορεί να φορεθούν όλη μέρα αλλά δεν είναι για επίσημες περιπτώσεις.

style pantry


Μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και στη δουλειά αν τα συνδυάσετε με τα σωστά κομμάτια, όπως ένα κομψό σακάκι, πουκάμισο και τα κατάλληλα παπούτσια.


Αποφύγετε τα πολύ φαρδιά κι άχαρα κομμάτια. Να προβάλουν την σιλουέτα σας κολακευτικά.

Caroline McCredie/Getty Images
 Γίνετε δημιουργικοί όσον αφορά το mixing και το layeringNα είστε προσεχτικοί με τα έντονα χρώματα και μεγάλα μοτίβα γιατί είναι πιο δύσκολα στη διαχείρισή τους.
Μη ξεχάσετε τα κοσμήματα και αξεσουάρ. 


Αποφύγετε να φορέσετε παλιατζούρες που έχετε για το γυμναστήριο ή δουλειές.


Τα αθλητικά σας ρούχα (και παπούτσια) πρέπει να είναι καθαρά και σε πολύ καλή κατάσταση.
Προσέξτε τους συνδυασμούς υλικών και υφασμάτων, δεν ταιριάζουν όλες οι ποιότητες αθλητικών υφασμάτων με δερμάτινα ή denim κομμάτια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...