Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τα γραφεία του Etsy στη Νέα Υόρκη




Την εταιρεία Etsy την γνωρίζετε οι περισσότεροι. Εδώ θα δούμε τα γραφεία τους στο Brooklyn, της Νέας Υόρκης που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την κουλτούρα που πρεσβεύει η εταιρεία.


Διάσπαρτη σε όλους του χώρους θα δούμε την δημιουργική διάθεση που ενσωματώνει την φαντασία και την αγάπη για το χειροποίητο, προσαρμόζοντάς τα σε ένα χώρο επαγγελματικό αλλά και τεχνολογικό. 


 Το design αποσκοπεί στο να δώσει σάρκα και οστά σε μια φιλόδοξη και δυναμική ερμηνεία της βιωσιμότητας μέσα σε ένα ανεξάρτητο οικοσύστημα. 





Και σύμφωνα με τα ιδεώδη που πρεσβεύει η εταιρεία, δηλαδή, βιωσιμότητα, αυθεντικότητα, εντοπιότητα και ανακύκλωση, κατασκευάστηκαν τα γραφεία φροντίζοντας να επαναχρησιμοποιηθεί ακόμα και το 95%  των αποβλήτων που προέκυψε από το κτίριο.   





Όλο το κτίριο χρησιμοποιείται ως αφήγηση του ταξιδιού του Etsy και ως εκ τούτου οι τέσσερις βασικές του αξίες εμφανίζονται παντού σε όλους τους χώρους.




Μέσα σε αυτά τα γραφεία δίνονται ευκαιρίες στους εργαζόμενους όχι μόνο να εξασκηθούν αλλά και να διδάξουν και να διδαχθούν την τέχνη της κατασκευής σε καθημερινή βάση. 










Ο χώρος εργασίας τους φέρνει σε επαφή και με τη φύση μέσα από τις υπέροχα διαμορφωμένες ταράτσες αλλά και τις πράσινες ειδικές κατασκευές εσωτερικά.





Designed by Gensler

Photography by Garrett Rowland




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...