Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Fashion Inspiration : Joggers



lolobu

Τα παντελόνια joggers είναι κάτι σαν κυριλέ ξαδερφάκια των αθλητικών φορμών και θα τα βρείτε σε αρκετά μαγαζιά φέτος. Είναι ένας ωραίος τρόπος να φορέσετε ένα άνετο παντελόνι ακόμα και στην έξοδο ή τη δουλειά χωρίς να υποβαθμίσετε το σύνολό σας.

via

Απλά ακολουθήστε κάποιες βασικές συμβουλές.

1. Καταρχάς προσέξτε τις αναλογίες! Για να σταθεί σωστά το σύνολο θα πρέπει να το ισορροπήσετε. Αν το παντελόνι δείχνει αρκετά ογκώδες πάνω σας τότε θα φροντίσετε τα υπόλοιπα στοιχεία (ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια) να είναι πιο διακριτικά σε μέγεθος. Αποφύγετε μακριά και ογκώδη πανωφόρια ή υπερβολικού μεγέθους κοσμήματα και τσάντες.

  Walk in Wonderland


 2. Για να μετατραπούν σε στυλάτα κομμάτια τα παντελόνια αυτά πρέπει να συνδυαστούν με φινετσάτα και κομψά ρούχα κι αξεσουάρ. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά!


kendi every day

3. Επιλέξτε τα σε καλά υφάσματα. Καθώς η γραμμή τους παραπέμπει σε αθλητικό look φροντίστε το ύφασμά τους να μη το κάνει. Θα τα βρείτε σε δερματίνη, μετάξι, σατέν και άλλα υφάσματα. Ακόμα και αν επιλέξετε ένα βαμβακερό φροντίστε να δείχνει καλοφτιαγμένο και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Lovely Pepa

4. Δώστε προσοχή στο πατρόν και το ράψιμο. Τα πιο καλοραμμένα έχουν έμφαση στη μέση και τα τελειώματα. Αυτά είναι που θα δείξουν ωραία πάνω στο σώμα σας. Προσέξτε τα κορδόνια στη μέση, να μη παραπέμπουν σε γυμναστήριο. Τα παντελόνια δεν πρέπει να είναι πολύ φαρδιά πάνω σας αλλά ίσα ίσα να είναι λίγο χαλαρά για να είναι πιο σοφιστικέ το αποτέλεσμα.

Song of Style

5. Συνδυάστε τα με ωραία κομψά παπουτσάκια, ιδιαίτερα θηλυκά και απαραιτήτως με τακούνι.

  refinery29

6. Συνδυάστε τα με ωραίες μπλούζες που δεν παραπέμπουν σε τίποτα το αθλητικό. Όσο πιο προσεγμένο το σχέδιο της μπλούζας τόσο πιο αναπάντεχος ο συνδυασμός!


Styled Avenue

7. Τραβήξτε την προσοχή στο πάνω μέρος με προσεχτικές επιλογές σε μπλούζες κι αξεσουάρ.

Who What Wear

 8. Φορέστε από πάνω ένα κομψό καλοραμμένο πανωφόρι ή σακάκι που θα δέσει το σύνολο και θα προσδώσει φινέτσα.


The Skinny Breeze

9. Συνδυάστε τα με μοτίβα στο πάνω μέρος που δίνουν σοφιστικέ νότα.

Fashion Guitar

10. Αν όμως προτιμάτε να δείχνει πιο casual το σύνολο συνδυάστε το με flat παπούτσια ή sneakers. 

  glamradar

Οι πιο δυναμικές επιλέξτε το Biker Chic style!

  waysify

babble

  lolobu

  parkandcube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...