Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Το Διακριτικό Γραφείο στο Καθιστικό


Χρειάζεστε ένα χώρο εργασίας και πρέπει να τον εντάξετε στο καθιστικό σας? Ορίστε μερικές ιδέες για ένα διακριτικό αποτέλεσμα που να μη κραυγάζει "γραφείο".

  glitterinc

Αν έχετε μια εσοχή κάπου ευκαιρία να την εκμεταλευτείτε!

Τοποθετήστε μια ωραία σανίδα, βάλτε μερικά ράφια ή απλά πίνακες και κάντε ένα styling που να ξεγελά. Αποφύγετε συρταριέρες ή αξεσουάρ κραυγαλέα που να υποδηλώνουν εργασιακό χώρο, προτιμώντας να τα κρύψετε σε διακριτικό μέρος.

 
   turbulences-deco
Αν έχετε κάποια κατασκευή στο καθιστικό μέ ντουλάπια, πάγκους ή έπιπλο tv θα μπορούσατε να ενσωματώσετε εκεί μια γωνιά γραφείου.


Προσέξτε την καρέκλα! Δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να θυμίζει κάθισμα γραφείου. Επιλέξτε κάτι στυλάτο και λειτουργικό.

  house of turquoise

Εκμεταλευτείτε μια γωνίτσα κενή με μια ελαφριά κατασκευή με ράφια και πάγκο.
Ένα σχεδόν αόρατο τραπεζάκι από γυαλί ή plexi glass συνδυασμένο με μια κομψή πολυθρόνα θα λειτουργήσει ως κονσόλα και γραφείο. 
  french by design

Αν οι απαιτήσεις είναι περιορισμένες ένα όμορφο κλασικό σεκρετέρ θα σας λύσει το πρόβλημα. 
Συνδυάστε το με ένα αναπάντεχο κάθισμα!

                        Other Metro Interior Designers & Decorators Christophe Vendel (houzz)

 Μια απλή κατασκευή λευκή έξυπνα σχεδιασμένη γίνεται αόρατη χάρη στην εντυπωσιακή σύνθεση από πίνακες που την πλαισιώνει αλλά και στην ταπετσαρία "βιβλιοθήκη" που τοποθετήθηκε κάτω από αυτή ξεγελώντας το μάτι. Πάλι οι εντυπωσιακές καρέκλες αλλά και οι χρωματικές παρεμβάσεις κλέβουν την παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...