Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Συμβουλές για μια Sexy Κρεβατοκάμαρα

 
  classy clutter



Άγιος Βαλεντίνος έρχεται κι αντί να σας βάλω τις γνωστές αηδίες με αρκουδάκια και καρδούλες είπα να σας βοηθήσω να φτιάξετε επιτέλους μια αξιοπρεπή ερωτική φωλίτσα. Τι πρέπει να προσέξετε λοιπόν για να απολαύσετε νύχτες αχαλίνωτου πάθους?


  indulgy

Καταρχάς σοβαρευτείτε! 

Ναι, αυτό που σας λέω. Τα 'χουμε πει πολλές φορές, όπως όλο το σπίτι ακόμα περισσότερο η κρεβατοκάμαρα πρέπει να αντιπροσωπεύει εσάς, τον εσωτερικό σας κόσμο και την προσωπικότητά σας. Ένα δωμάτιο με καινούργια άψυχα έπιπλα κι απρόσωπα αντικείμενα δεν είναι sexy διότι δεν είναι εσείς.

 

 

Όμως φροντίστε να καθρεφτίσετε σε αυτό τον βαθύ και ώριμο εαυτό σας και όχι σάχλες παιδιάστικες. Μακριά από το οπτικό πεδίο αρκουδάκια, λούτρινα, τον Winnie τον Poo ή άλλα προστατευόμενα είδη από το ζωικό βασίλειο.

 

  stellaresque42

ΟΧΙ τηλεοράσεις, computer και αξεσουάρ γραφείου.

 Έξω από την κρεβατοκάμαρα αυτά. Το δωμάτιο αυτό προορίζεται για καταφύγιο χαλάρωσης και ξεκούρασης από όσα σας στρεσάρουν όλη μέρα. Να γίνει λοιπόν το ιερό σας κι όχι προέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Εκτός κι αν σας φτιάχνουν τα φαξ, βίτσια είναι κι αυτά.

 

Το κρεβάτι να είναι καλό, άνετο, με καλής ποιότητας στρώμα. 

Πιο βασικό δεν έχει! Περνάτε τόσες ώρες σε αυτό και υποθέτω ότι δεν θέλετε να σηκώνεστε κομμάτια, ε? 

 

 

  indulgy

 

Ο καλός φωτισμός είναι must!

 Χρειάζεστε το λιγότερο τρεις πηγές φωτός, δηλαδή δύο φωτιστικά εκατέρωθεν κι ένα κεντρικό στην οροφή. Επιλέξτε λάμπες με απαλό χαμηλό έμμεσο φωτισμό.

 

buzzfeed



Μερικά φωτάκια στρατηγικά τοποθετημένα δημιουργούν αισθησιακή ατμόσφαιρα

  buzzfeed

  etsy


Έχετε κεριά και φαναράκια σε πολεμική ετοιμότητα!

 Πιο ρομαντικό πεθαίνεις, δεν χρειάζεται να σας το πω. Το απαλό φως των κηρίων κολακεύει άπαντες και δημιουργεί ατμόσφαιρα, ειδικά τα φανάρια που ρίχνουν μυστηριώδεις σκιές σε τοίχους. 



  examiner

Προτιμήστε θερμές αποχρώσεις!

Δεν είπαμε να το κάνετε κόκκινο της φωτιάς, φωτιά και λαύρα αλλά προτιμήστε θερμές αποχρώσεις των χρωμάτων ακόμα κι όταν αυτά είναι ουδέτερα. 

 

  apartmenttherapy

Σσσσσσστ...ησυχία! 

Για να αποκτήσετε καλύτερη ηχομόνωση στα όρια του δυνατού και να μην μαζεύει υπογραφές η οικοδομή να σας διώξει, επιλέξτε να προσθέσετε μπόλικο ύφασμα στο δωμάτιο. Δηλαδή κουρτίνες βαριές και πλούσιες, χαλιά ζεστά, ριχτάρια, μαξιλάρια αλλά προτιμήστε κι έπιπλα ντυμένα με ύφασμα όπως πολυθρόνες, ανάκλιντρα και κεφαλάρια από ύφασμα καθώς όλα αυτά απορροφούν τον θόρυβο.

 

  eye for design lfd

 

  indulgy

 

Υφές απαλές να μη χορταίνεις να χαιδεύεις.

Η αφή είναι από τις πιο σπουδαίες αισθήσεις που έχουμε όσον αφορά τις δραστηριότητες στο συγκεκριμένο χώρο. Φροντίστε λοιπόν τα σεντόνια και σκεπάσματα που θα επιλέξετε να είναι καλής ποιότητας και απαλής αφής.

  

decoholic

   

Το σατέν είναι σούπερ sexy όσον αφορά τα σεντόνια, πιο ερεθιστικό δεν έχει, θα γλυστράτε σαν χέλια. Αν όχι σατέν τότε φανελένια σεντόνια. Επίσης αξεσουάρ με γουνίτσες αλλά και δερμάτινες επενδύσεις στα έπιπλα που ξυπνούν πονηρούς συνειρμούς.

 

Οι καθρέπτες είναι must!

Ερωτικό boudoir χωρίς καθρέπτη large δεν γίνεται. Επιλέξτε ένα μακρύ όρθιο εντυπωσιακό καθρέπτη σε στρατηγικό σημείο του δωματίου για να θαυμάζεστε.

  etsy
etc-alltherest

Τον πας κι όπου θες! 

 
  homedit



Οι βενετσιάνικοι καθρέπτες είναι επίσης πολύ sexy και λαμπεροί!



  laurenconrad

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

Ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα άλλο από τη λίστα και με γράψετε κανονικά, αυτό μη το αμελήσετε διότι είναι το σημαντικότερο.


  bedroom-gallery


Μαζέψτε τη σαβούρα, τα ρούχα να είναι τακτοποιημένα κι απομακρυσμένα από το οπτικό πεδίο και όλες οι επιφάνειες καθαρές.


  apartmenttherapy

Μουσικούλα κανείς?

Χωρίς μουσική γίνεται? Δεν γίνεται. Ενθαρρύνει την έκκριση ορμονών. Διαλέξτε τα κατάλληλα κομμάτια για την περίσταση, δεν διοργανώνετε rave party. 

  rough luxe perspective



Αυτά και καλή διασκέδαση!



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σου!! Λάτρεψα κάθε μια από τις φωτρογραφίες πο είχες διαλέξει!! Χίλια μπραβο πολύ ωραίες ιδέες! Εγώ έχω έναν παραπάνω έρωτα με τα έντονα patterns στα λευκά είδη! Αγόρασα αυτά τα σεντόνια https://www.bedandbath.gr/leuka-eidi/sentonia/set-sentonia-vamvakosaten-emprime-fieldcrest-royal-sateen-001496/?ColorID=294 πρόσφατα που τα ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, είναι ρομαντικό αλλά παράλληλα και πολύ αισθησιακό!!είναι ωραίο να ξεφεύγεις και λίγο από τα αναμενόμενα καμια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...