Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Omikron2: Ένα... Ικαριώτικο Στέκι στο Γκάζι!


 To Σάββατο καθώς όδευα στην έκθεση κεραμικής 8+1: διαδρομές Οκτώ Δημιουργών του Εργαστηρίου Σύγχρονης Κεραμικής της Αντιγόνης Πανταζή,  (που ήταν εξαιρετική και σας συστήνω ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε μέχρι την Κυριακή που τελειώνει), καθίσαμε για καφέ σε τούτο το νέο στέκι που άνοιξε ακριβώς δίπλα στο μετρό του Κεραμικού.


Το Omikron2 άνοιξε τις πόρτες του από τις αρχές Οκτωβρίου και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10 το πρωί και βρίσκεται Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων.


Οι φωτογραφίες που βρήκα on line το αδικούν πολύ καθώς είναι πολύ πιο όμορφο χάρη στη διακόσμηση του βραβευμένου Εικαστικού Χρόνη Τσακιρακάκη και υπό τους φωτισμούς του Διαμαντά οι οποίοι και έχουν επιμεληθεί όλο το κτήριο. Θα το διαπιστώσετε από μόνοι σας!


 Στον πρώτο όροφο σύντομα θα λειτουργήσει εστιατόριο – μεζεδοπωλείο ενώ από το μπάρ της ταράτσας του, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα της Αθήνας. Μας άρεσε πολύ και θα ξαναπάμε! Απλή διακόσμηση με εικαστική διάθεση και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έτσι λοιπόν φροντίστε να δείτε την έκθεση κεραμικής και να περάσετε να πιείτε ένα ποτάκι μιας και θα είστε στη γειτονιά.
 

  Δείτε την σελίδα του Omikron2 στην ikariaki-agora.gr για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες. Επίσης θα το βρείτε στη σελίδα του Omikron2 στο Facebook.


 via  ikariamag

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...