Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Κατοικία στη Μεγάλη Βρετανία Ή πώς να συνδυάσετε διάφορα κιτς στοιχεία σπίτι σας δημιουργώντας ένα εκπληκτικό γουστόζικο σπιτάκι! 


 Η λέξη κλειδί είναι εδώ η απλότητα! Για να λειτουργήσουν τα κιτς στοιχεία μας σωστά θέλουν λιτό περιβάλλον. Όχι την Άρτα και τα Γιάννενα σε τοίχους και πάτωμα, κάνει τζιζ, οκ?


 Πάρε το κιτς στοιχείο και ανάδειξε το, αν χρειαστεί πολλαπλασίασέ το. Οτιδήποτε να δείξει ακόμα πιο εκκεντρικό! Φτιάξε ένα σκηνικό. Αυτόν τον φλορεάλ καναπέ υπό άλλες συνθήκες θα ξέσκιζα με τα ίδια μου τα δόντια, κι όμως εδώ αποτελεί κεντρικό χαρακτηριστικό του σαλονιού μαζί με το μπουκέτο από καπελαδούρες άνωθεν. Μια κουζίνα όπου σίγουρα δεν θα μείνεις ΠΟΤΕ από φως! Αντί για μυριάδες σποτάκια κρέμασε γλόμπους σε διάφορα μεγέθη.


 Διαθέτεις σκάλα με αυτά τα φρικαλέα τορνευτά καγκελάκια? Βάψτα σε διαφορετικά παστέλ χρώματα, να γίνει τσίρκουλο, να αναδειχθεί μέσα από το μονοχρωματικό ουδέτερο περιβάλλον. Κάτω από τον ωραίο και σοβαρό πίνακα βάλε σε ρόλο μικροεπίπλου κάτι αναπάντεχο, που σαβούριασες από εξοπλισμό γυμναστηρίου (όχι το ελλειπτικό δεν μας κάνει, σοβαρέψου!)


 Οτιδήποτε η μαμά σου λάτρευε αλλά εσύ βγάζεις σπυριά άμα τη θεάση, μπορεί να δείξει μοναδικό αρκεί να προβληθεί απομονωμένο.
 Μπάνια απλά με πλακάκια λιτά άνευ λουλουδακίων και φιοριτούρας όπου έμφαση δίνεται σε διακοσμητικά στοιχεία και το ρετρό ύφος.


Designed by Godrich Interiors

via Home Adore

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...