Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Felix&Frame



Για τους επόμενους 6 μήνες η Felix &Foam θα είναι ο χώρος όπου η τέχνη και ο πολιτισμός θα συναντώνται σε διάφορα events. Οι επτά αίθουσες του κτιρίου μαζί με το foyer και το bar θα βρίθουν από εκθέσεις, προβολές ταινιών, events. 


Πέρα από αυτά το εστιατόριο και ένα νέο fashion και design concept store, το Felix&Frame του Frame Magazine σχεδιασμένο από το Ολλανδικό studio  i29 θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 για όποιον κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την Ολλανδία.


Το Felix Meritis Residence, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Επιστήμη στο  Amsterdam είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο κτίριο του 18ου αιώνα και αποτελεί εκπληκτικό φόντο για τα προϊόντα που παρουσιάζονται.


Το studio  i29 το μεταμόρφωσε με ένα μαγικό τρόπο σε χώρο με καθρέπτες όπου η αντανάκλαση είναι η λέξη κλειδί. Οι υπέροχες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες αντανακλώμενες πάνω σε μινιμαλιστικά stand αναπαριστούν με τον καλύτερο τρόπο το πάντρεμα του παλιού με το νέο και το παιχνίδι με την κλίμακα είναι εντυπωσιακό.


Στοιχεία που μοιάζουν να εξαφανίζονται ή να ίπτανται στο μάτι του επισκέπτη, καλώντας τον σε διαδραστική σχέση με τα αντικείμενα που προβάλονται.









Ρhoto : Ewout Huibers

via Yatzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...