Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Celebrity Tour : Gisele Bundchen


Καιρό είχαμε να δούμε σπίτι από πλούσιους και διάσημους και να στάξουμε το φαρμάκι μας για ξεχαρμάνιασμα. Πάρτε μάτι λοιπόν το φτωχικό της τοπ-μοδέλος Gisele Bundchen και του αντρός της Tom Brady στη Νέα Υόρκη.


 Kαι τι μάτι! Η χαρά του μπανιστηρτζή είναι αυτό το σπίτι. Δε λέω.....τέτοια θέα δεν είναι να κρύβεται αλλά και να ζεις σαν μέσα σε βιτρίνα μου κάνει κάπως. Φταίει μάλλον το ότι είμαι Καρκινάκι, ολίγον ντροπαλό, ευαίσθητο και διόλου επιδειξιομανές.


 Από την άλλη...σκέφτεστε αυτό το σπίτι με κουρτίνες? Τι θα είχε να φαντάξει? Βαρετούλι θα το 'βρισκα (την έριξα τη χολή μου, ορίστε!)



 Αν κάτι μου αρέσει εδώ μέσα είναι ο καμπινές αλλά μόνο με αμπέχωνο και μεσάνυχτα με σβηστά φώτα (τυφλή μέθοδο!) θα τον χρησιμοποιούσα. Μπορεί και να κοιμόμουν όμως εδώ μέσα, άνετη φαίνεται η μπανιέρα-αυγουλιέρα.


 Τρεις τεράστιες κρεββατοκάμαρες διαθέτει το λουξ διαμέρισμα, κάθε μια ίσα με το σπίτι σας.


 Με τέτοια θέα τι την θες την τέχνη? Άπατη θα πάει.


 Κι αν αναρρωτιέστε για το βράδυ, ορίστε! Δεν είναι να απορείς που κάθε σπίτι έχει κι ένα τηλεσκόπιο εκεί στις μεγαλουπόλης του Αμέρικα. Ναι για τα άστρα καλέ ....μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό διεστραμμένα πλάσματα.



3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το blog σου και ενδιαφέροντα τα θέματά σου. Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το διαμέρισμα δε λέω, αλλά από όταν διάβασα για τον γιο του Έρικ Κλάπτον που έκανε βουτιά από παράθυρο ουρανοξύστη όταν ήταν τεσσάρων, ΦΡΙΚΑΡΑ!!! Αν ήμουν στη θέση της θα έβαζα αλυσίδες με λουκέτα σαν του Χουντίνι σε όλα τα ανοιγόμενα παράθυρα... Έχει δυο πιτσιρίκια από ότι θυμάμαι... Το μπλογκ σου... ΤΕΛΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...