Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Eξοχικό στην Ισπανία

Μια πολύ όμορφη εξοχική κατοικία στην Ισπανία θα δούμε σήμερα, απ' έξω αδιάφορη αλλά από μέσα κούκλα!


 

 
Μου αρέσει αυτό το σκούρο λαδί χρώμα στους εξωτερικούς τοίχους που συνδυάζεται περίφημα με τα κρεμ ξύλινα παντζούρια. Χάρη στη χρήση υλικών το μέσα επεκτείνεται έξω, όπως πρέπει να γίνεται σε ένα εξοχικό, όπου η επαφή με τη φύση είναι το σημαντικότερο στοιχείο διαμόρφωσης.

 

Η κουζίνα πολύ λιτή με απλά ράφια αντί για κρεμαστά ντουλάπια κατασκευασμένη από ξύλο και inox. Το μοντέρνο industrial συνδυάζεται πετυχημένα με τα φυσικά στοιχεία.

 

Παντού έχουμε ξύλο, δάπεδα, πατώματα αλλά και στους τοίχους, χάρη στο χρώμα όμως δεν γίνεται καθόλου κουραστικό. Μόνο το δάπεδο κρατάει το φυσικό του χρώμα, όλα τα υπόλοιπα έχουν βαφτεί.
  
Έπιπλα λιτά, μοντέρνοι καναπέδες συνδυάζονται με rustic κομμάτια δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ανεπιτήδευσης.

 

 
 

Kατασκευές από ξύλο και άλλα δημιουργικά διακοσμητικά χαρίζουν προσωπικότητα χωρίς να προβληματίζουν με τη χρήση τους.

 
 
 Υπέροχη η κρεββατοκάμαρα κάτω από την κεκλιμμένη στέγη και λειτουργικά σχεδιασμένη επιτρέποντας στο χώρο να είναι ενιαίος ξεχωρίζοντας όμως παράλληλα τις ζώνες.


 

Το παιδικό δωμάτιο είναι ονειρεμένο, δεν θες να βγεις από κει μέσα! Εκμεταλεύτηκαν το χώρο κάτω από την κεκλιμμένη στέγη δημιουργώντας αποθηκευτικούς χώρους και μια φωλίτσα-κρεββάτι που απομονώνεται με πορτάκια.
 
 

Σανίδες βαμμένες σε διάφορες αποχρώσεις ξεχωρίζουν την κατασκευή από το υπόλοιπο δωμάτιο.


 
Ένα από τα πιό γλυκά εξοχικά που έχω δει!
 

via El Mueble

spotted on Casa tres chic 

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...