Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το Μικρό Διαμέρισμα Στο Βορρά



Ένα κούτσικο διαμερισματάκι θα δούμε απόψε. Τα 40 τετραγωνικά της επιφάνειάς του περιλαμβάνουν ότι χρειάζεται ένα σπιτικό, από σαλονάκι και κρεββατοκάμαρα, μέχρι κουζίνα και χωλάκι.


Η δε κρεββατοκάμαρα βρίσκεται φάτσα κάρτα στο σαλόνι αλλά δεν δείχνει να ενοχλεί ιδιαίτερα καθότι λευκή σαν περιστέρα και ιδίου χρώματος με την καναπεδιά και τους τοίχους. 


Απέναντι από την κρεββατοκάμαρα βρίσκεται μια ειδική κατασκευή που περιλαμβάνει γκαρνταρόμπα, βιβλιοθήκη αλλά και ζώνη τηλεόρασης ...


... η οποία εξαφανίζεται μαγικά χάρη σε συρόμενες πόρτες! 


Άνοιξε σουσάμι!!!


Στη συνέχεια περνάμε στην κουζίνα που βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο και αντί για τετριμμένου πλακιδίου στα ντουλάπια διαθέτει τουβλάκι ρουστίκ και γοητευτικό!


Ουσιαστικά εκμεταλεύεται την υπάρχουσα τοιχοποιία την οποία και εκθέτει ανερυθρίαστα στον απέναντι τοίχο, εν είδη  wall art κάτι που επικροτούμε χαρωπά.



Το χωλάκι δεν διαθέτει τίποτα το συναρπαστικό διακοσμητικώς αλλά όλοι ξέρουμε πόσο χρήσιμο είναι, ειδικά στη χώρα που τουρτουρίζουν και τα μουστάκια το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.



Και ορίστε ένα μπαλκονάκι καταπράσινο με μαγευτική θέα!


Πάρτε και την κάτοψη μιας και είναι εύκαιρη!

spotted on vintageandchicblog
via Delikatissen

2 σχόλια:

  1. πανέμορφο κ χαρισματικό. η κουζίνα δεν διαθέτει κάτι ιδιαίτερο αλλα η εμφάνιση του μικρού τούβλου τη κάνει ξεχωριστή!
    Χρόνια Πολλά κ όμορφα.
    ....και καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...