Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Greece is For Lovers

gifl-slideshow-00

Με το ευρηματικό όνομα Greece is For Lovers, μια εταιρεία μεταφέρει το Ελληνικό στοιχείο μέσα από το βιομηχανικό design αναμειγνύοντας τα τοπικά μας "προιόντα", όπως χιούμορ, ειρωνία και εκκεντρικότητα! 

gifl-slideshow-01

Μια σειρά από προιόντα μοναδικά που σε κάνουν να χαμογελάς!

gifl_eshop_flash_grannytunes

Granny Tunes - Το iPod της γιαγιάς,  θήκη χειροποίητη από βαμβακερό νήμα. 
Flavour of the Month - Μη το φάτε, από λευκό μάρμαρο και χρωμιωμένο μπρούντζο για το γραφείο σας.Amen Tableware - Σερβίτσιο Αμήν!
Zeus! - Το αστροπελέκι του Δία για να ανοίγετε την αλληλογραφία σας.Athens Sucks - Τα λέει όλα! Μια ειρωνική αντιπαράθεση στο γνωστό και τετριμμένο  “I love NY” logo.Atlantish Scarf - Για όσους ψάχνουν τη χαμένη Ατλαντίδα. Ευρέθει το φουλάρι της! (Απομίμηση του κλασικού τραπεζομάντηλου σε κάθε ταβέρνα τη χώρας)Tougher than Leather -  Δερμάτινο Skateboard με ενσωματωμένα σανδάλια.Hermaphrodite - Ο Ερμής του Πραξιτέλη και η Αφροδίτη της Μήλου σε κερί. Είθε να φωτίζουν τα βράδια σας!
Demigod - Ημίθεος! Για ανθρώπους με αυτοπεποίθηση.Ridden in Stone - Παραδοσιακή τεχνική με μοντέρνο θέμα. Ένα κλασικό γλυπτό της street κουλτούρας σε λευκό μάρμαρο Αττικής.Build Your Myth - Χτίσε τον Μύθο και το σώμα σου. Βαράκια για Ημίθεους!


Παρακολουθείστε το ενδιαφέρον blog τους.
1 σχόλιο:

  1. Τι πρωτότυπα! Θα στόλιζα ευχαρίστως αυτά τα κίτρινα αγαλματάκια με τα γυαλιά ηλίου στο σαλόνι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...