Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Μοντέρνο Διαμέρισμα Στη Βαρσοβία

Apartment_in_Warsaw-01

Αυτό το όμορφο σύγχρονο διαμέρισμα βρίσκεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας και σχεδιάστηκε από τους Widawscy Studio Architektury


Apartment_in_Warsaw-02

Ενιαίοι χώροι, λιτό μοντέρνο στυλ και ουδέτερη χρωματική παλέτα με λίγη δόση lime και κίτρινου για δροσιά και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Άλλωστε το γκρι ταιριάζει απίστευτα με το κίτρινο όπως έχουμε ήδη δει! 

Apartment_in_Warsaw-06

Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που έχει κατανεμηθεί το χρώμα διάσπαρτα σε σημεία του διαμερίσματος και από τα αγαπημένα μου στοιχεία είναι ο τρόπος που έχει ενσωματωθεί η κουζίνα μέσα στο καθιστικό. Σχεδόν δεν την βλέπεις! Από τις καλύτερες περιπτώσεις νομίζω!

Apartment_in_Warsaw-07

Βοηθά το γεγονός ότι τα υλικά κατασκευής της είναι δανεισμένα από το υπόλοιπο διαμέρισμα, το χρώμα που τραβάει το βλέμμα, οι λιτές γραμμές και η έξυπνη χρήση ταπετσαρίας.

Apartment_in_Warsaw-08

Apartment_in_Warsaw-09

Τα αξεσουάρ κουζίνας είναι διαλεγμένα σωστά και ενταγμένα στο χρωματικό παιχνίδι.

Apartment_in_Warsaw-10

Η τραπεζαρία είναι εκπληκτική με τις καρέκλες του Panton να συνδυάζονται θαυμάσια με ένα απλό ξύλινο τραπέζι βαμμένο λευκό. Τα φωτιστικά, το runner και η pop art κορνίζα δίνουν χρώμα και στυλ. 

Apartment_in_Warsaw-03

Στον υπόλοιπο χώρο το παιχνίδι με τα χρώματα και τις ρίγες συνεχίζεται! Προσέξτε πόσο ωραία έχει γίνει η σύνθεση της ριγές ταπετσαρίας με το έπιπλο τηλεόρασης.

Apartment_in_Warsaw-05

Ενδιαφέρουσα η κατασκευή γραφείο-βιβλιοθήκη που λειτουργεί και ως διαχωριστικό! Προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο χωρίς να κουράζει και να υστερεί αισθητικά.

via freshome (όπου μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο σπίτι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...