Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Penthouse στην Ουκρανία


 Ο Sergey Makhno (είδαμε έργα του εδώ κι εδώ) σχεδίασε πρόσφατα αυτό το penthouse στην Ουκρανία. Ένας υπέροχος χώρος με τεράστια κεκλιμένα παράθυρα που θυμίζει σοφίτα και στυλάτη διακόσμηση! Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι τούβλινοι τοίχοι που δίνουν την αίσθηση του loft! Χώρος ψηλοτάβανος και η πλούσια ποικιλία σε υλικά καταφέρνει να μη γίνεται βαρετός. Design έπιπλα συνδυάζονται με κλασικά κομμάτια ενώ τα μεγέθη είναι κατάλληλα εκεί που πρέπει για τις μεγάλες διαστάσεις της κατοικίας.


Σε ένα χώρο τόσο ψηλό και ευρύχωρο είναι καλό να ξεφεύγουμε από τις συνήθεις αναλογίες για να διατηρήσουμε την κλίμακα σε ισορροπία. Μια φυσιολογική πόρτα θα έδειχνε άχαρη εδώ μέσα, όπως κι ένα απλό φωτιστικό θα εξαφανιζόταν!
Ο εξωτερικός χώρος ακολουθεί την ίδια αισθητική αντίληψη, δημιουργώντας την αίσθηση της επέκτασης του εσωτερικού χώρου έξω. 


Ένα δερμάτινο καθιστικό με ένα pitfire τζάκι αντί για τραπεζάκι!

Το παιδικό δωμάτιο εκφράζει την ιδιοσυγκρασία του χρήστη του στις λεπτομέρειες.Τα μπάνια μου αρέσουν ιδιαίτερα, μοντέρνα και λιτά μεν αλλά με στυλάτες λεπτομέρειες.via Afflante

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...