Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Εφηβικό Αθλητικό ΔωμάτιοΓια το βραζιλιάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα  Dali Casa ξαναμιλήσαμε. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι χώροι που δημιουργούν με τα απίθανα έπιπλα και αξεσουάρ τους. 

Αποθήκευση Με Στυλ


Outdoor Party Pantry- Hutch Cabinet filled with plastic plates, cups, etc.
Southern Living via my home ideas

Αντί για τις ακαλαίσθητες μεταλλικές ντουλάπες μια vintage υπέροχη βιτρίνα που δίνει αξία ακόμα και στις πλαστικούρες! Γίνεται και θαυμάσια προσθήκη για την κουζίνα μας.

Κατοικία Σε Ουδέτερους Τόνους

Pinned Image


Μια όμορφη κατοικία στην Ισπανία σε ουδέτερους τόνους. 

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Lounge 4 Στο Αεροδρόμιο Του Amsterdam

Schiphol Departure Lounge 4 by Tjep 1 Amsterdams Refreshed Schiphol Departure Lounge 4

Ένα μέρος του αεροδρομίου Schiphol του Amsterdam ανακαινίστηκε από τους Ολλανδούς designers Tjep

Λίμνη Εξωπραγματική


Μοιάζει με τοπίο σε άλλο πλανήτη. Κι όμως είναι η λίμνη Powell, στη Utah των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής φωτογραφημένη από τον  Gleb Tarro. 

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Ορεκτικό Κανείς?

wohnidee.wunderweib

Τα αυτοσχέδια cake stands είναι πάντα από τους ωραιότερους τρόπους να σερβίρουμε ωραία και φθηνά τις λιχουδιές μας!

Η Λευκή Διαχρονική ΚουζίναΕίναι ίσως η πιο διαχρονική και στυλάτη επιλογή για μια κουζίνα. Κάνει το χώρο να φαίνεται πιο αιθέριος, καθαρός και φωτεινός, πιο ευχάριστος, πράγμα σημαντικό για μια νοικοκυρά! Όσοι μετράτε κάποιες δεκαετίες ζωής θα έχετε διαπιστώσει ότι οι μόδες στην κουζίνα πληρώνονται ακριβά και ότι οι επιλογές μας πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Γαλλική Κατοικία Σε Ethnic StyleΔύο διαμερίσματα σε μια μικρή πόλη πλησίον του Παρισιού, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το σπίτι με εμφανείς διακοσμητικές επιρροές από το Morocco. 

Μπαλόνια Με Ουρά


Όταν η ουρά μετράει περισσότερο από το κεφάλι! ΄Ενας πρωτότυπος τρόπος να διακοσμήσουμε γιορτές κι εκδηλώσεις με μπαλόνια. 

Blog Love : Irene Art & Design
Mε την Ειρήνη γνωριστήκαμε στα μαθήματα κοσμήματος και είναι εντυπωσιακό με πόσα πράγματα ασχολείται! Πέρα από τη ζωγραφική που είναι το αντικείμενο της φτιάχνει ιδιαίτερα κοσμήματα που μαζί με τις υπόλοιπες δημιουργίες της μπορείτε να δείτε στο blog της.

Macaron ΤούρταΑν αγαπάτε τα περίφημα γλυκά macaron θα ενθουσιαστείτε με αυτή τη συνταγή! Η Sprinkle Bakes αγόρασε το βιβλίο Ladurée Sucré και πειραματίστηκε με τις συνταγές του για να δημιουργήσει αυτήν την εκπληκτική τουρτίτσα. Υπέροχη!!


Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Πάρε Με Μακριά ...


via

... και άφησε με για πάντα! Δεν ξέρω που είναι αλλά νομίζω είναι το ωραιότερο μέρος για διακοπές! Γίνεται να ζω εκεί πέρα?

Rock Εφηβικό ΔωμάτιοΕίναι δύσκολο να ικανοποιήσεις σήμερα έναν έφηβο αλλά εδώ νομίζω τα πιάσαμε τα λεφτά μας! 

Εξοχικό Στην ΚαταλονίαΈνα εξοχικό σπίτι στην Catalonia, που θα μπορούσε άνετα να είναι ελληνικό!  

Οι Σουρρεαλιστικές Εικονογραφίες Του Igor Morski Ο Igor Morski είναι Πολωνός  graphic artist, εικονογράφος και σκηνογράφος. 

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Δροσιά Εκ Γροιλανδίας


Με αυτή την ανυπόφορη ζέστη λίγη δροσούλα, έστω κι οπτική είναι καλοδεχούμενη! Ο φωτογράφος Olaf Otto Becker διένυσε περί τα 2,500 μίλια στη βόρεια πλευρά της Γροιλανδίας κατά τη διάρκεια ενός έτους για να τραβήξει αυτή την εκπληκτική σειρά φωτογραφιών Above Zero.

ΙΝΚΑ: «Μην παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη»
Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): «καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου»

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka – http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10

Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :
1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.
Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» – λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται.
Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές . ) και βέβαια οι χάκερς.
Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο. φυτίλια συννεφάκια.
2ο Θέλει να επιβάλλει υποχρεωτικά σε όλες τις συναλλαγές την «κάρτα των συναλλαγών», που και αυτή έχει χαρακτηριστεί Χαφιές του Καταναλωτή, και αυτή δεν έγινε δεκτή ούτε καν από τον αρμόδιο επίτροπο της φορολογίας της ΕΕ.
Τη δεύτερη κάρτα επιδιώκουν να την έχει συνέχεια ο καταναλωτής (από ποια μέχρι ποια ηλικία άραγε;) για να καταγράφεται η κάθε συναλλαγή: το προϊόν ή η υπηρεσία, ο χρόνος και η χρηματική της αξία.
Είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο, και επειδή κάθε προϊόν διαθέτει μπαρ-κοντ -με μία αναγωγή στα προϊόντα που αγοράζει- θα είναι γνωστά τα πάντα ανεξαιρέτως, για τον πολίτη – καταναλωτή: Οι συνήθειές του, τα πιστεύω του, η σεξουαλική του ζωή . η υγεία του κλπ.
Με αυτές τις υποχρεωτικές κάρτες ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην ιδιωτική ζωή, θα ενοποιηθούν όλοι οι αριθμοί (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ ) και θα μετατραπεί ο πολίτης σε έναν ανθρωποαριθμό.
Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν θα δεχτεί τον Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη – καταναλωτή και καταδικάζει απερίφραστα τα προτεινόμενα μέτρα.
Καλεί όλες οργανώσεις πολιτών, τους συνδικαλιστικούς και τους επιστημονικούς φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα για να μην περάσει το φακέλωμα.
Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧEΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.

ΥΓ: Το Διαδίκτυο είναι χρήσιμο αλλού και όχι για φακέλωμα.
Το ΙΝΚΑ έχει υποδείξει και πώς θα καταπολεμηθεί η Γραφειοκρατία και πώς θα εντοπιστούν οι φοροφυγάδες, που άλλωστε είναι γνωστοί. Τα επιχειρήματα αυτά είναι κουκούλες προσχήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
πηγή : on-news

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Πάρε Με Μακριά ...

Personart : Προσωπικές Φωτοσυνθέσεις Αν γνωρίζετε την Personart θα ξέρετε ότι είναι ένα online μαγαζί με πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα πράγματα για το σπίτι και για τα δωράκια σας.


Όπως αυτά τα πολύ όμορφα φωτιστικά από plexiglass σε διάφορα σχήματα. Μπορείτε να ζητήσετε να σας τυπώσουν τη φωτογραφία της αρεσκείας σας και να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μια φωτογραφία με τον καλό σας (ωραία ιδέα για δωράκι Αγίου Βαλεντίνου!) ή μια φωτογραφία από τα πανέμορφα μωρά μας για το υπνοδωμάτιό τους! Πιο προσωπικό δεν γίνεται!


Από τους ωραιότερους τρόπους να προβάλετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες!


Γίνεται ακόμα και μοντάζ φωτογραφιών!


Μπορείτε ακόμα να τυπώσετε κάποιο πίνακα που σας αρέσει. Γιατί όχι?
Έπειτα υπάρχουν διάφορα καδράκια από  plexiglass πάνω στα οποία μπορείτε να χαράξετε με laser τη φωτογραφία που προτιμάτε!  

Άλλος ένας τρόπος για να διακοσμήσετε πρωτότυπα τους τοίχους σας μετατρέποντας τις προσωπικές σας φωτογραφίες σε έργα τέχνης.Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Ο Γάμος Έκανε Το Αυγό Ή Το Αυγό Το Γάμο?
Μάλλον το δεύτερο! Άλλος ένας βουκολικός γάμος που εκτυλίσεται εις την μαγευτικήν ύπαιθρον. Μια νοσταλγική αίσθηση άλλων εποχών, αθώων άνευ περιττής γκλαμουριάς και ματαιοδοξίας. Το περίφημο αυγό που έκανε την κότα, μαζί με την κότα, γίνεται το σήμα κατατεθέν σε όλη τη διακόσμηση του γάμου.

Γλάστρα Ψηφιδωτό


Mosaic Pot Final

Επενδύστε τις γλάστρες σας με ψηφιδωτά! Οδηγίες στο freshhomeideas.

Ταξιδεύοντας Στη Γεύση


Μια υπέροχη και Ελληνικότατη ιδέα! 

Πρωταθλητισμός Στην Κουζίνα

Πλάτη Πλανεύτρα

stylemepretty

Ίσως ο καλύτερος τρόπος να μαγέψεις τα πλήθη στο γάμο σου είναι το εντυπωσιακό ντεκολτέ στην πλάτη!
stylemepretty
stylemepretty


Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Low Budget Διαμόρφωση Κήπου

Outdoor Room

Δείτε αυτόν τον εντυπωσιακό κήπο και πάρτε οικονομικές ιδέες για να διαμορφώσετε το δικό σας. Με μερικά όχι τόσο ακριβά οικοδομικά υλικά και λίγη προσωπική δουλειά φτιάξτε ένα παράδεισο για την οικογένεια σας.

Βρεφικό Για Παριζιάνες


BabyRoom 1

Είναι Λεπτές Οι Ισορροπίες Φίλε ΜουBalance : Ένα διδακτικό κινούμενο σχέδιο που κέρδισε το Oscar Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 1989. Σκηνοθεσία : Wolfgang και Christoph Lauenstein. 

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Creature CoutureΈνα διαφορετικό editorial μόδας από τον Ted Sabarese με γλυπτές δημιουργίες (αν μπορείς να αποκαλέσεις ως τέτοιες τον παρδαλό χνουδωτό κύριο) του Nick Cave.

Το Τραπεζάκι ΛιώνειΑυτά έχει ο καύσωνας, λιώνουν και τα τραπέζια! Fusion Tables από τον  Matthew Robinson. 
Φτιάξε Βραχιόλι Πηρουνάτο

Fork Bracelet

Να τι μπορείς να κάνεις με τα ασημικά σερβίτσια της γιαγιάς. Να τα φορέσεις! Με οδηγίες και βίντεο από την stars for streetlights.


Fork Bracelet

Αγορίστικο Εφηβικό ΔωμάτιοΑπό τα καλύτερα μου, χαλαρά θα το υιοθετούσα για τα αγόρια μου! Έχει γκρι, industrial, είναι μοντέρνο κι εκπέμπει αθλητικό vibe. Δείτε τα πατίνια και τις σερφοσανίδες που τελούν χρέη ραφιών και ταυτόχρονα περιμένουν τον πιτσιρικά για τρελλές τσάρκες! Σούπερ ιδέα!! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...