Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Άγριες Ρίζες


Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ προσωπικά λατρεύω τα φυσικά προιόντα. Καλλυντικά για μένα και την οικογένεια μου, για προσωπική υγιεινή, περιποίηση προσώπου και σώματος και φυσικά διατροφή. Τα ψάχνω και συνήθως εμπιστεύομαι μικρές επιχειρήσεις που αγαπούν αυτό που κάνουν και δημιουργούν προιόντα φυσικά χωρίς χημικά και τοξικά πρόσθετα και συντηρητικά, όπως οι μεγάλες βιομηχανίες που θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος. Ειδικά για τα παιδιά μου αποφεύγω ότι χημικό. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν μια νέα στήλη όπου θα μοιράζομαι μαζί σας τα προιόντα και τα online καταστήματα που έχω ανακαλύψει.


 Mια φίλη μου σύστησε πρόσφατα τους Wildroot Botanicals. Ήταν ενθουσιασμένη με τα προιόντα τους και μου έδωσε να δοκιμάσω. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση στην Ουάσινγκτον που αποτελείται από ένα συμπατριώτη μας Έλληνα τον Ωρίωνα και την γλυκύτατη οικογένεια του , τη γυναίκα του Leslie και το γιό τους Κώστα. Ένας λόγος παραπάνω για να τους προτιμήσουμε!


Arnica Muscle Rub 4 oz

Πιστεύουν στη μαγεία της Γης και δημιουργούν προιόντα με υλικά οργανικής καλλιέργειας, από τους κήπους τους χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές.  Τα προιόντα τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και προορίζονται για όλη την οικογένεια. 

Antimicrobial Salve

Βάλσαμα και κρέμες περιποίησης για την εγκυμοσύνη, τη λεχώνα και το μωρό, αρωματοθεραπεία, τσάγια σε απίθανες ποικιλίες με βιταμίνες και άλλα μοναδικά στο είδος τους όπως το Arnica Muscle Rub που δοκίμασα ήδη και προορίζεται για χτυπήματα, πόνους αρθιτικών, πρηξήματα κλπ (η άρνικα είναι πολύτιμο βότανο για τέτοια προβλήματα) και το antimicrobial salveπου θα παραγγείλω την επόμενη φορά, μια  αντιμικροβιακή κρέμα που βάζεις σε τραύματα και προστατεύει απο μικρόβια και μύκητες. Οι φίλες μου που την έχουν δεν φεύγουν από το σπίτι τους χωρίς αυτή στη τσάντα, αν έχεις παιδιά είναι must! Σίγουρα θα δοκιμάσω και το Baby Bum Salve, αποφύγετε οπωσδήποτε τις χημικούρες πάνω στα κορμάκια των μωρών σας.

Immune Tonic

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για το σώμα και την υγεία σας και προσέχετε τι αγοράζετε ρίξτε μια ματιά στο μαγαζί τους στο Etsy και γίνετε μέλος στη σελίδα τους στο facebook. Μια οικογένεια που χαίρεσαι να βλέπεις!

Baby Bum Salve

Post Partum Tea

Sore Nipple Salve 1.7 oz

Lip Balm Set

Mint Cacao

1.7 oz Farmers Hand Balm

Menstrual Cramps Tincture

Lemon Berry Sweet Leaf Tea

Lemon LullabyΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...