Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα Χαριτωμένο Και Απλό Βρεφικό Δωμάτιο


 Δεν απαρτίζεται από εντυπωσιακά έπιπλα ή τολμηρά χρώματα, κινείται σε ουδέτερα χρώματα με μερικές εκρήξεις πράσινου και λίγο μπλε στα αξεσουάρ, κι όμως είναι πολύ γλυκό και γουστόζικο. Το είδαμε στο The Macs όπου και διαβάσαμε την συγκινητική ιστορία της οικογένειας, για τις δυσκολίες που πέρασαν και το θάρρος, την δύναμη και αγάπη που εμπνέουν.  Η μαμά Jessica περιγράφει το πως δημιουργήθηκε αυτός ο χώρος με τις δικές της κατασκευές, την ζωγραφισμένη τοιχογραφία και τα υπέροχα μαξιλαράκια τηςΈνα δωμάτιο μικρών διαστάσεων που όμως διαθέτει όλα όσα είναι απαραίτητα.


Μια εσοχή που καλύπτεται από κουρτίνες, έχει διαμορφωθεί με όλο τον εξοπλισμό ντουλάπας για να βολέψει τα ρουχαλάκια του μωρού. Οι ντουλαπίτσες-αντίσκηνο δεν είναι τόσο πρακτικές όσο οι εντοιχισμένες ντουλάπες αλλά είναι πολύ χαριτωμένες!


Αυτά τα stand βιβλιοθήκες είναι εξαιρετική λύση για περιορισμένους χώρους και για μικρά παιδιά που μπορούν να διαλέγουν βιβλία βλέποντας τα εξώφυλλα και όχι τη ράχη. Δεν πιάνουν πολύ χώρο και νομίζω είναι θαυμάσια για τα πρώτα χρόνια ενός μωρού. Θα κάνουμε ένα αφιέρωμα κάποια στιγμή γιατί το αξίζουν.


Και φθάσαμε σε μια εκπληκτική κατασκευή! Μια κορνίζα βαμμένη σε έντονο χρώμα, επενδυμένη με σύρμα περίφραξης μετατρέπεται σε wall art και πίνακα συγκέντρωσης φωτογραφιών, σημειώσεων και αναμνηστικών. Μια εύκολη κατασκευή που κερδίζει τις εντυπώσεις.Ένα χαρούμενο και πολύ πολύ γλυκό παιδάκι!


                                                                      Via oh deedoh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...